Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalina_87

wasze roczniaki

Polecane posty

Gość mój syn za miesiac
będzi emial roczek:) kładzie isę różnie, między 20 a 21, śpi do ok 6-8. potem koło 11 kładziemy go i śpi 1,5-2 godziny, a potem koło 16-17 idzie spać jeszcze raz na około godzinke

jeśli chodzi o sen mojego "roczniaka" to bardzo różnie z tym bywa. Zazwyczaj wstaje 6.00-7.30 i ok. 9 -10 idzie spać i śpi 1h-1,5 i kolejną drzemkę ma ok.16 (zazwyczaj trwa godzinkę). Chodzi spać 19.30.

dzięki za odpowiedźi. może ktoś jeszcze??:) a tak zmieniając temat, ugotowałam jajka na twardo, w jaki sposób mogę je podać rocznej córce? bo z majonezem to raczej nie bardzo zdrowo będzie... z drugiej strony bez niczego będą suche

Gość misia1111111111111111111111
jajka możesz dodać do obiadku. moja córcia ma 14m a spać chodzi o 19-20 i śpi do 6 w tym są 2-3 pobudki w nocu w dzień ok 10 do 12 śpi.

wiem, że mogę do obiadku, ale chodzi o to że obiadek już zjedzony, i zrobiłam taką zupkę, że jajko mi tam nie pasowało hehe (kalafior, pietruszka m.in.) wracając do tematu, przy waszych dzieciach moja córka to "nocny Marek". Chodzi spać przeważnie 20-21. Ostatnio nawet później (mąż wrócił z delegacji, więc mała nadrabia stracony czas w nocy;p). Wstaje między 7 a 9, w dzień śpi 2 razy po 1h-1,5, też w różnych godzinach, ale przeważnie od ok. 17 jest dłuższy czas czuwania.