Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kgege

badania dna bez zgody matki?

Polecane posty

Gość kgege

czy można je wykonac bez zgody matki?

Gość Mum driver
Tak, po kryjomu ale nie będą one miały wartości w świetle prawa

Gość dfghjj
Nie musisz sie zgadzac na badania. Kiedy ojciec dziecka zlozy podanie o ustalenie ojcostwa, po prostu zostaniesz wezwana z dzieckiem na pobranie wymazu.

Gość kgege
sprawa wyglada tak ze podejrzewam, ze dziecko ktore urodzila zona nie jest po prostu moje. oczywiscie ona nie zgadza sie na oficjalne badania dna tak wiec zastanawiam sie czy prywatne badania wymagaja zgody obu rodzicow

A dlaczego się nie zgadza? Przecież gdyby nie miała nic do ukrycia to by się zgodziła dla świętego spokoju

Gość kgege
no niby powinienem jej wierzyc na slowo honoru ale jakos nie jestem w stanie

Jak ja urodziłam to mąż nic nie mówił był happy ale jego siostra próbowała mu wmówić że one nie są jego a ja to słyszałam i sama mu później zaproponowałam że możemy zrobić badania jak ma jakieś wątpliwości on czy ktoś bo ja nie mam się czego bać ale stwierdził że nie trzeba bo mi wierzy. A ty czemu masz wątpliwości

Gość hnhhhjh
sabrima to niezle z ciebie kurwiszcze ze nawet siostra męza sie na tobie poznala:O a z bachorem ci sie udalo:O

Gość ulka kulka...
Sabrima123,no ale chyba siostra męza musiala miec jakies podstawy do takich podejrzen:O Jak kobieta ma męza i żyje z nim to nikomu takie podejrzenia do głowy raczej nie przychodza. Mialas kilku facetów czy jak?

Gość kgege
bo zona miala romans

Gość muzaaaa
możesz zamówić nawet przez internet badania dna, poszukaj w googlach bez zgodny matki tylko, ze te badania nie będą w razie czego brane w sadzie pod uwagę, ale przynajmniej będziesz ty wiedział czy to twoje dziecko, gdyby sie okazało, że to nie twoje dziecko wtedy musisz sądownie dochodzić badań

Tak miała takie rozwalic bratu związek bo zazdrościla a jak podobieństwo wyszło to pierdolila że takie są słodkie a ona by je tak chętnie zaadoptowala. I to nie były żarty Efekt zerwany kontakt i spokój jest.