Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baco

Wydaje mi się że mój narzeczony jest psychopatą

Polecane posty

Gość baco

Jesteśmy razem 6 lat, ostatnio zapytałam się go o uczucia jakie do mnie żywi powiedział że jak myśli o mnie to kojarzę mu się pozytywnie...Jest inteligenty nawet bardzo, nie ma przyjaciół, wszyscy go lubią ale żeby nawiązać z kimś znajomość to nie bardzo. My jesteśmy razem bo wpadliśmy, jestem jego pierwszym dłuższym związkiem, na co dzień jest chłodny i opanowany ale znęca się najemną psychicznie i sprawia mu to przyjemność nigdy nie widziałam u niego poczucia winy za cokolwiek, zerwał stosunki z rodziną bratem ojcem i nie czuje żadnej potrzeby aby do nich dzwonić porozmawiać...jeśli ktoś nie może mu czegoś dać to nie jest mu potrzebny, wszystko pasuje idealnie..

Gość ale ze jak sie
zneca nad toba psychicznie ?

Gość baco
Tak, np. dziś miał pretensje o to że przezemnie spóźnił się do pracy bo zamiast o 7 wyszedł do pracy o 7,03 nie naszykowałam dziecka do przedszkola na czas.. dużo by gadać tak jest od lat

Gość prrawdziwaaaosssieczczkabozzza
Psychopatą jak psychopatą ale mordercą to na pewno. To jest morderca taki typek. Daj se z nim spokój chyba, że sama masz zbrodnię na sumieniu.

Gość baco
To nie jest tak łatwo powiedzieć wyluzuj, zapisałam się na terapie. I jego też chce zapisać, szukam powodu dla którego jest jaki jest.. Ja bardzo chciałam stworzyć normalną rodzinę, wyszłam z trudem z patologi a tu z deszczu pod rynnę w pt wyszłam ze szpitala po nieudanej próbie S.. a dziś już wszystko wróciło do normy.

Gość kaila
moj przyszly tesc taki jest wobec swojej zony. np o 8 obok auta, 8.04 w aucie ze zrobionymi dla niego kanapkami itd i wielki problem do nas wszystkich ze tyle spoznienia. bylam raz tego swiadkiem jak razem jechalismy nad morze. 4 min i taki problem, nie moglam juz wytrzymac zeby mu czegos nie powiedziec. ale skoro jego zona i narzeczony cicho siedzieli to co bede sie odzywac. ja bym tego nie wytrzymala i od razu szkolila swojego zeby nie byl taki pojebany

polecam dietki z tej stronki http://chomikuj.pl/wikusia238?b=1 w dokumentach do pobrania: książki nt. Diety Dukana i innych diet, tabele kalorii, super ćwiczenia, książki o odżywianiu i odchudzaniu świetne filmy i najnowsze bajki - wszystko w folderze dokumenty http://chomikuj.pl/Create.aspx zarejestruj się bezpłatnie powodzenia

Gość baco
No właśnie, moja córeczka moje szczęście też kocha tatusia, widzę to nie chce jej go zabierać, ale czasami czuje że sama już więcej nie zniosę ile można..

Gość baco
Dziękuję ci jestem zapisana na terapie idę od maja, ale myślę że jemu też się to przyda bo nie chce żeby taki był do końca swojego-naszego życia..