Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neutralny

dlaczego milosc musi tak bolec?

Polecane posty

Gość neutralny

rozstalem sie z dziewczyna 7 misiecy temu wczoraj widzialem ja rozmawialem wszystko wrocilo nie potrafie zyc bez niej nie radze sobie z tym dziennie o niej mysle zastanawiam sie co robi tak nie da sie zyc nie potrafie patrzec na inne wszedzie widze ja co robic ?

Zająć się sobą. Ona nie jest zainteresowana, skoro nie chce być z Tobą. Czas to sobie uświadomić, i nie żyć złudzeniami. Mówi się, że mężczyźni nie przeżywają w ten sposób rozstań ;) Mówi się też, że mężczyźni szybciej niż kobiety znajdują kolejną. :P

Gość ja wysłałam kochance męża
miłość nie boli, to piękne uczucie i nie niesie ze sobą negatywnych odczuć boli odrzucenie, zdrada, niepewność, lęk, zagubienie, samotność, tęsknota, i co tam jeszcze każdy sobie dopisze

Gość neutralny
ale ja juz 7 misiecy probuje i nic poprostu nie potrafie zyc bez niej

Dodam do tego boli naiwność z jaką osoby odtrącone wierzą w cudowne nawrócenie. Zgodzę się z twierdzeniem, że miłość jest pięknym uczuciem, jednak nie dla wszystkich. Jest dana tylko tym, którzy to uczucie szanują.

Gość blackvelveteen
jestem(albo już byłam!?) w zwiazku 7lat i 4 lata temu mieliśmy kryzys wiec postanowiłam zakończyć znajomość ale po pół roku (kiedy to świetnie sobie radziałam) widziałam go na drugiej stronie ulicy i wszystko wróciło... zeszliśmy się i teraz on po wspónym zamieszkaniu (1,5 miesiąca!!!) powiedział mi że mnie nie kocha i popełnił bląd. bo ludzie popełniają blędy... myślałam ze spadne... wiec radzę nie wchodzic kolejny raz do tej samej rzeki... serce boli ale nich chociaż rozum weźmie górę... pozdrawiam!

ile autorze z nia byles???? ja probuje sie rozstac z moim, tzn chcialabym z 1 str ale... z nim zle a bez niego jeszcze gorzej....

Gość neutralny
weim wiem w podswiadomosci wiem ze nigdy juz nie bede z nia ale caly czas mam nadzieje ze moze i to jest najgorsze

Gość neutralny
pol roku bylem ale starczylo ona wrocila do bylego ale znowu sie z nim rozstala dala mu szanse ale nie zmienil sie ja bylem takim plastrem a najgorsze ze poczulem to czego nie powinienem

Zastanawia mnie, dlaczego ludzie tak komplikują sobie swoje życie, mając konkretne dowody na to, że nie warto pchać się w dalsze problemy ?

Gość neutralny
nio wlasnie sam sie nad tym zastanawiam dlaczego tak jest

Gość sfsgthanjik
neutralny, na poczatek sprobuj zastosowac w sojej pisowni interpunkcje ps.i nie wciskaj kitu, ze to tylko tak z nerwow ci wychodzi

Gość neutralny
wiem sorry za pisownie

Gość blackvelveteen
co do pchania się w dalsze problemy i komplikowanie sobie życia to muszę powiedzieć że niestety nie każdy umie tak chłodno spojrzeć na daną sprawę, kiedy emocje opadają serce znów rusza do ataku. Znów boli i nie daje żyć.. a na to raczej nie ma lekarstwa. nie polecam metody plastra tak jak neutralny to określił bo to tylko krzywdę robi i plastrowi i osobie z plasterkiem...

Gość salianka
Wszystko wskazuje na to,że faktycznie byłeś tylko "plastrem"-tymczasowym pocieszycielem.Takie związki rzadko są trwałe,ponieważ jedna strona nie traktuje powanie drugiej (i jej uczuć). Przykro mi z powodu sytuacji w jakiej jesteś.Ale rozpamiętywanie rozstania nic nie da.Musisz wykonać krok na przód-choćby symbolicznie odciąć się od przeszłości (np.wyrzuć jej rzeczy,zniszczyć jakieś zdjęcie). Powodzenia. Wokoło jest wiele kobiet, które czekają na zainteresowanie.

Nauczono mnie już w dzieciństwie, że jak coś boli, to staram się tego unikać ;P Zal mi wszystkich, którzy mimo tego bólu dalej cierpią. "Chłodne spojrzenie" jest potrzebne po to by uzmysłowić niektórym , że cierpienie owszem wzbogaca ;) ale nie daje komfortu. 🖐️

Gość neutralny
swieta prawda macie racje i wiem ze musze tak wlasnie zrobic bo innego wyjscia nie mam