Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bytomkass

Chce wysłać dziecko do takiego przedszkola... ładne?

Polecane posty

Gość kokosowa chatka
akurat to czy ładne ma niewielkie znaczenie:O wazne chyba to jaka jest kadra,jakie zajęcia :O

Gość bytomkass
a no właśnie,musiałabym popytać rodziców ktorzy tam posyłają swoje dzieci... Jest te przedszkole w rankingu superprzedszkoli ale komentarze zostały usunięte pisałam do administatora stronki,podobno dyrekcja zabroniła komentować,widocznie czegos sie boją..własnie rodzice powinni pisać co sądzą.

Gość kokosowa chatka
poszukaj opinii na forum e-dziecko,to forum gazety.pl tam moze cos wiecej znajdziesz: )

Gość innoveaa
Z informacji, które są na stronie - jak dla mnie bomba. Zwłaszcza te zajęcia dodatkowe dla dzieci. Menu w sumie nie odbiega jakoś specjalnie od tego ze zwykłych przedszkoli. Sam wygląd/miejsce też na plus, ale to są własnie sprawy drugorzędne. Liczy się podejście do dzieci, atmosfera panująca tam, odpowiednia opieka. Żeby nie było, że na stronce to tylko bajka, a w rzeczywistości... różnie to bywa. Najlepiej własnie porozmawiać z kimś, kto posyła dziecko do tej placówki.

Gość anitkaSTOKROTKA
Bajkowy Zameczek w Tarnowskich Górach????Szooook :) Moja córa tam chodzi :) :) Do grupy 3 latków do pani Agnieszki-grupa Franklina. Płacę 500zł czesnego plus jedzenie 10zł na dzień.Mamy piękną bawilandie i super plac zabaw!Dzis dzieci jechały na tennis,jutro mają zajecia taneczne,sroda basen, w czwatrek aikido a piatek w-f. Opieka wspaniala,pani Agnieszka z powołania jest przedszkolanką!Jest czystko,mili ludzie,fachowa opieka!polecam ci z serca.Tylko że nie ma miejsc z tego co wiem :( pani dr ma nawet dzieci na liscie rezerwowej.

Gość anitkaSTOKROTKA
Tylko napisze ci ze przewaga dzieci to rodzice lekarze,lub mają swoje firmy!Ja akurat należe do grupy biedniejszej,ale myśle ze sa tez takie dzieci,niekiedy wtydaje mi sie ze te dzieciaki sa rozwydrzone bo maja wszystko!chcialabym zeby moje dziecko mialo kontak z dziecmi ubogej rodziny :(

Gość bukaaa
Wygląda fajnie, ale zastanów się czy te wszystkie zajecia dodatkowe spodobają się dziecku i będzie miało na nie ochotę. Z własnego doświadczenia wiem, ze tenis trzylatków i to w większej grupie (bo chyba indywidualne zajęcia to nie będą) to strata kasy i czasu.

Gość dfghiokp'[o/gfc
Z zewnątrz wyglada jak więzienie a nie zamek hahahaha

Gość bytomkass
Kafeteria jest jednak przydatna :) a nawet nie pomysłalam ze tu kogos znajde z tego przedszkola.Swiat jest jednak mały. Jedynie te aikido mnie przeraza.Basen?a gdzie jezdza? I to tak co środe?Zawsze sa takie same zajecia? O kosztach wiem,bo pytalam .tyle ze jeszcze wpisowe 500zl :( No a jak inne grupy?Moje dziecko ma 5 lat do gdzie by poszlo?

Gość witam serdecznie moja siostrze
siostrzenica uczescza do prywatnego ale w katowicach,płaca co miesiac 1000zl dla mnie to porazka,dlatego cena u was jest interesująca.Ale trzeba w takich przedzkolach zaplacic tzw wpisowe i to nie zwracają!!!

Gość anitkaSTOKROTKA
Aikido jest raczej w formie zabawy,są tam jakieś nauki tej walki ale to nie jest na poważnie :) takze nie musić sie martwić. Basen do Aqa Parku i co środe nawet w zimę. Zajecia sa zawsze takie same,są tez inne wyjazdy teatrzyki,wymyslają jakies zabawy np niedawno mieli Olimpiade sportowa,w lato jakies bitwy na wode,w galerii sa imprezy pokazane,dzień kowbojski,robinsonada,nauka gotowania,cigle sie pzrebierają za coś,dzieci sie naprawde nie nudzą! A jako 5 latek to do Piratów,wszystkie Pani są świetne!Nie odpowiada ki tylko pani z drugiej grupy 3 latków,ona jest nowa,taka cicha,boi się zostawać z nimi na placu zabaw,a wszystkie inne panie są wyluzowane,naprawde dobre podejscie! Tylko jedna wada,ale chyba wszedzie tak jest-choroby!Przyjmija zasmarkane dzieci a potem zarażają,aj juz wiele razy sie oburzałam!i inni rodzice tez,teraz żadją zaświadczeń lekarskich jak dziecko przychodzi p ochorobie.

Gość pomaranczka112228887774
no nie mogę :) przypadkiem tu weszłam, moje dziecko też tu chodzi :) ania83tg-jak nazywa sie Twoje dziecko????

jeżeli autorka tu jeszcze zagląda- ja też z czystym sumieniem mogę polecić Ci te przedszkole :) Choć nie ukrywam że kosztuje ale w cenie jest wszystko! codziennie jakas przyjemnośc, dziś dzieci jechaly na basen,niestety ja jeszcze nie posyłam syna ze względu na sezon chorobowy.Fachowa opieka,miła atmosfera,zastanawiałam sie zeby wypisać syna bo często chorował,ale nie poddałam się,bo szkoda by mi było opuścić takie przedszkole..a raczej mojemu dziecku.Polecam.

Gość jhhgfffgkj
nie ma to jak pisac sama ze sobą :)

tak z Franklina :) Kurcze chyba wiem,ale musimy sie mijać,ja odbieram po 17 syna.TY chyba wczesniej,bo Oleńke widziałam tylko na zdjęciu grupowym. Moj ma na imie Xavier :) Piszesz ze sie domyślasz...o niego chodziło?

Gość kasienka////
przedszkole jak przedszkole,czym sie zachwycać?

Gość ania83tg
żartujesz :) z Arturem???

Gość ania83tg
bo tylko on mi na myśli,jeżeli 83 w Twoim nicku oznacza rok urodzenia,Artur jest z 83 roku.O niego chodzi?

przepraszam skopiowalam Twoj nick :) podpisuje sie juz pod swoim,przepraszam. Nie chce na forum pisac nazwiska czy na P....k? Masz go w znajomych na n-kl.

świat jest maleńki :) Właśnie przeglądałam profil Artura :) Ciebie kurcze nie kojarze,jednak musisz wczesniej odbierać Oleńkę.Ja ją tylko rano widziałam. Brat Artura-to mój mąż.Artur sie niezle wybił z karierą,a brat niestety nie :( Ja znowu Ole pomyliłam z kim innym,czy ona jest na zdjęciu grupowym?

wysyłam zaproszenie :) pozdrawiam,miło było poznać :)

znajomych wspólnych mamy wiele :) widze ze znasz Age Słote,w sumie tez chodzila do tej samej klasy.Znowu to moja sąsiadka z bloków jak mieszkałam z rodzicami,a jej siostra to moja ukochana przyjaciółka :) pozdrawiam jeszcze raz :)