Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parasolla

Jak uprzykrzyć komuś życie?

Polecane posty

Gość parasolla

Jak anonimowo uprzykrzyć komuś życie? Znając adres, nr telefonu, adres e-mail...? Czekam na jakieś kreatywne pomysły >:)

Gość rhrhrhhrhrhhrhrhrhhrhhr
za streczycielstwo jest paragraf

Gość urzędaskaaaaa
uważaj, bo czasami można odszukać anonim i ten ktoś może się zemścić. Znam też przypadek, że sąsiad na sąsiada doniósł do urzędu skarbowego a oni zajęli się nie tylko tym sąsiadem, ale również autorem listu mimo, że to był anonim :) Oczywiście autor anonimu miał wieeeele za uszami :P

Gość gabinet pana prezesa
Zadzwoń o północy z lipnego numeru i zapytaj, czemu nie śpi. Jak jesteś wredna, to dzwoń co noc.

wysyłaj po 1000 maili dziennie :classic_cool: smsy z internetu zapisuj adres mail delikwenta na wszystkie możliwe newslettery (tyle, że musi to potwierdzić żeby go zasypywali potem) napisz sprayem przed domem/blokiem coś obraźliwego itd :classic_cool:

Wysłałem za kratki 16 osób które myślały że są anonimowe :) Zrób jak pisze Nieudany :) Będzie wesoło :)

Gość a za co chcesz
komuś uprzykrzać życie ? zasłużył chociaż ?

Gość mimo,że widzę je
a kto co ci zrobił

Gość warszawa1983r
wiecie, że czasami aż rozrywa człowieka w środku, dlatego ma sie ochotę komuś, kto nas skrzywdził, uprzykrzyć życie, zemścić się na tym kimś. ot tak na przykład na kobiecie, która nie chce odczepić się od Twojego męża, i którą podejrzewacie o to, że jest Jego kochanką, i którą ostrzegałyście, żeby się odczepiła, nazywając to ładnie, a ona ma to kompletnie w tyłku......... rrrrrrrr.................

Gość zastanow sie powaznie
nie rozumiem dlaczego kobiety chca sie wyzywac na kochankach :o Czy to ona obiecywała Ci wiernośc? Jej ufałas i z nią dzieliłas najbardziej intymne chwile? Ona miała Ci byc lojalna? Nie. Twój facet- tyle w temacie

Gość warszawa1983r
jemu się później dostanie. ale taka szmata, która odbiera męża innej kobiecie nie zasługuje według mnie na nic innego jak tylko na zemstę!!! strzeżcie się..... szmaty, gdy nie umiecie uszanować, związku innych i rozbijacie małżeństwa!!!! ZEMSTA NADCHODZI........

Gość lisaaaaaaaaaa
a moze to ja? ostatnio rozbilam jedno malzenstwo, tez z Wawki :D powiem jedno:L pocaluj mnie w dooppe :D

Gość warszawa1983r
ale Ty jesteś ciemna!!! Kiedyś Tobie też, taka jak TY!!!!! zabierze męża, bo jak mówi przysłowie: OLIWA Zawsze SPRAWIEDLIWA. i w tej kwestii nic więcej nie powiem! Szkoda Strzępić język......

Gość gość
Muj byly chlopak pocawolal mnie na zarty .Potem sie zemnie smial.On ciagle tak robi,chcialabym zeby choiaz raz pozawolal ze zyje. PROSZE POMUCJIE MI. CZEKAM DZIEWCZYNY NA WASZE ODPOWIEDZI.

Gość gość
Odwet musi byc ;)

Gość pifff pafff
muj????????? ja piertole:o

Gość Józia Rózia
Zawsze można się zemścić trzeba tylko ruszyć głową........:-)

Gość gość
Nie każdemu jest pisane poznać zasady ortografii. Najlepiej jest być szczęśliwym.

Gość wkurzona Joana
kobieta ktora zabiera meza jest gorzej niz szmata ....to wywloka i zawsze bedzie ta druga szmaty ......... strzerzczcie sie

Gość gość
Zabrac to mozna komus zabawke a nie meza. Ciemnota

Gość gość
Strzeź się prawdy dziunia bo skończysz słabo

Gość gość
Zamawiaj jedzenie na jego adres

Gość gość
sama napisałaś ze podejrzewasz czyli nie masz pewności, lepszą szmatą i żmiją nie jesteś. Pomyśl najpierw jak zdobyć dowody na to że to ona właśnie jest kochanką a dopiero potem mścij się na niej- z d**y strony zaczynasz

Gość gość
Joanna ma 100 procent racji szamaty.

Gość gość
Szamaty grają na uczuciach zazdroszczą, wiedziałem od początku, i jak szmatę traktowałem, czekają na słabsze chwilę jak pasożyty Strzeżone się takich znajomości.

Gość gość
Autorka sama jest szmatą skoro na podstawie swoich urojen chce się mścić na niewinnej osobie. Dziwko najpierw udowodnij komuś winę a potem oskarżaj.

Gość gość
Coś podobnego nie chciała cie no nie możliwe. Bidulku wyczekala na słabszy moment i co zgwałciła cię czy może ty sobie pozwoliłeś na chwile przyjemności.

Gość gość
Nie szmatę nawet nie tkłem kijem, szamaty bez przerwy wyznawają miłość, grają w czasie i to długim.

Gość gość
Wyznała ci uczucie ? i co jej odpowiedziałeś ? Ciekawa jestem jak w takiej sytuacji zachowują się faceci .