Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 18-latekkk

Moja opowieść..

Polecane posty

Gość 18-latekkk

Z gory przepraszam za brak polskich znakow. Wyobrazcie sobie moje zdumienie , kiedy budze sie po imprezie , godzina ok 3 po poludniu.. wszedzie krew , a ja zanim to do mnie dotarlo zdazylem wydlubac juz z czaszki wiekszosc szkla.. probuje wstac , okropny bol w lewym udzie. do tego chyba ponadrywalem sciegna w prawym barku. najgorsze jest to , ze nie pamietam jak to sie stalo. jak sie nazywal ten film ? american dream ? pamietalem tylko urywki. jak wchodze po schodach do domu , otwieram drzwi , a krew wszedzie kapie.. jak tanczylem na parkiecie , jak sie najebalem po 3 piwach (ktos mi pigule podrzucil).. i tak powolutku sobie poprzypominalem co robilem do godziny 2 w nocy. najgorsze bylo to , ze wrocilem do domu o 6. co robilem przez te 4 godziny - nie wiedzialem. dzwonili kumple. oddzwonilem do jednego. on wystraszonym glosem spytal sie mnie , jak sie czuje i czy mozemy pogadac. zjadlem cos , ubralem sie , kac mnie meczyl okrutnie. poszedlem z nimi pogadac. bylo 2. wystraszeni bardzo pytali sie mnie co robilem pozniej i jak sie czuje , ze ROZJEBALISMY SIE AUTEM. w tym momencie przypomnialo mi sie , jak odwozilismy laske w 4 do innej miejscowosci , juz na samym rondzie zaliczylismy 2 krawezniki i zgubilismy felge , bo kierowca byl pijany , jak sie smialismy z pana radka , ktory nam sprzedal hot-dogi na cpnie.. pozniej jak przed klubem boksowalismy oponami , darlismy japy i swirowalismy jak sie tylko dalo.. samego wypadku nie pamietam. z tego co sie dowiedzialem , jechalismy po miescie i przyjebalismy w drzewo. od mojej strony. dlatego sie tak bali. wybilem glowa szybe.. bylem tak nabuzowany , ze pierwsze moje slowa po wypadku , to (autentyk) "o kurwa , ale mam faze". kolesie odpalili auto i spierdolili , a ja sie gdzies zwinalem (nie wiedzieli kiedy , jak i gdzie). jeden koles poza nami tam byl , szedl sobie chodnikiem , powiedzial , ze wyjebalem glowa szzybe , wszedzie mi sciekala krew , a ja sie smialem i poszedlem do domu , a i jeszcze stwierdzilem "dobra impreza". no nic - mialem racje. impreza dobra. to sie zdarza , że na melanżach giną ludzie ;) nie moge nikomu o tym powiedziec to chociaz tutaj to napisalem. akcja byla naprawde konkretna , mialem jeszcze pare podobnych , ale tylko przy tej cos sobie zrobilem. pozdrufffffki ;*

Gość 18-latekkk
aha - auto do kasacji

Gość iosdalkdnosa
łooooooo

Gość szkoda że nie zginąłeś
kretynie ty i twoi "kumple" którzy nachlani i naćpani rozbijają się autem po nocach :o niepoważne gnojki!!!!!!!!!!!!

Gość iosdalkdnosa
amonara - na przednim , czy na tylnym siedzeniu ? :D

Gość iosdalkdnosa
moim zdaniem wygodniej :D ale klimat w sensie o to , ze widzisz laske z kolega na przednim ? to tak :P

Gość antonio banderooos
łonczymy się ztobo w bulu i nadzieji :classic_cool:

Gość iosdalkdnosa
polskich znakow nie ma , bo mi sie nie chce ich stosowac :P no dobra , to bym kolesia wyprosil :P skad jestes?

Gość szwedka z gdanska
amonaria to durna cipa z mojej wsi jest brzydka jak noc i tępostrzelna ale jak widze odnalazła się w necie ale tu też same pasztety czyli swój trafił na swego powodzenia w kontaktach z tym koszmarem hehehhehh

Gość dsadsadsa
amonaria , dlaczego tak uwazasz?

Gość dsadsadsa
o tym , ze wolisz sie nie ujawniac

Gość dsadsadsa
ja tez mieszkam na pn polski. nie musza byc twoje dane personalne, czy nr kom. wystarczy email albo gg

Gość dsadsadsa
styka

Gość tarrrara
jakbyscie mieli wypadek i ktos niewinny by ucierpial - to byscie mieli udana zabawe, chlopaki... kurwa, co za przyglupy