Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dojrzałam do tej deycji

KONIEC ZWIĄZKU. UDAWAŁ IDEALNEGO, ALE NA BOKU ROBIŁ SWOJE.

Polecane posty

Oferma- rozumiem Twoje zbulwersowanie. Naprawdę. Bo jak sam widzisz, mnie też to spotkało. Dlatego chcę Ci- Sex is a killer- uzmysłowić, że to co robisz zemści się kiedyś na Tobie. Musisz znaleźć w sobie dużo siły by pokonać swoje komleksy. Postaraj się, a upieczesz dwie pieczenie przy jednym ogniu- zrobisz coś dla siebie i dla Twojego związku. Jeżli go kochasz- nie krzywdź go... Czy chciałabyś żeby robić Ci to, co Ty jemu? Zło do nas powraca.

No nie do końca, zdrada to tylko seks. Można kogoś zdradzać emocjonalnie i to tak samo, jak nie jeszcze bardziej bolil. Musisz sobie uzmysłowić, że robisz źle. Nie tłumacz tego swoimi kompleksami. Trzeba nad sobą panować. Nie krzywdź innych, a szczególnie tych, których kochasz.

Gość |!!oferma!!|
"W moim rozumieniu zdrada, to pójście z kims do łóżka, a nie na kawę." zdrada to kłamstwo. to pojęcie jest bardzo szerokie i bynajmniej nie dotyczy tylko związków seksualnych. można zdradzić przyjaciela, brata, rodziców, dzieci, ojczyznę itd itd. zdrada to świadome okłamywanie kogoś, knucie przeciwko niemu za jego plecami. kogoś komu jesteśmy winni lojalność. dokładnie tak jak to robisz ty.

Znajdź w sobie tą siłe, a zobaczysz jaką poczujesz ulgę! Dziękuję za wpisy na moim temacie. Pozdrawiam, miłego wieczoru! :)

Oferma- mądrze to ująłęś. 3majcie się!

Gość bo ci niesmiali, tzw. ciche
wody są najgorsi! ZAWSZE mają kutasy 2 oblicza!