Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martyna95

Własnoręcznie robiony prezent

Polecane posty

Gość Martyna95

Hej ! Chcę zrobić własnoręcznie robiony drobiazg dla moich rodziców i młodszego brata na wielkanoc.Tylko co ? Nie wiem co .. Dostali już ramki,pudełka i różne zakładki do książki . Coś oryginalnego . Na dzień matki mama dostanie bukiet . Na dzień ojca upiekę muffiny , a na urodziny mojego brata upiekę mu taki mini tort . Więc nic nie może się powtórzyć . Opowiem trochę o nich , żeby łatwiej było dobrać mini prezenciki . Mama - Jest ogrodnikiem . Ma alergie na różne perfumy i kosmetyki . Lubi bardzo rośliny i pracę w ogrodzie . Kocha czytać książki .Nie nosi kolczyków !! Tata - Jest dyrektorem dużej firmy . Jest bardzo zestresowany , ZAWSZE ! Lubi sporty zimowe . Biega regularnie . Max - ma 14 lat jest istnym filozofem . Lubi informatykę,astronomię i fizykę !

Gość Martyna95
Help !! No proszę ! Up , up , up , up , up !!!

Gość Karoline .XD.
Hej ! Ja bym mamie zrobiła świeczkę .. Przepis : Bierzesz starą świeczkę i inne kolorowe świeczki . Ze starej wyciągasz knot i rozłamujesz inne , stawiasz garnek z wodą na gaz , rozgrzewasz go . Do wody wstawiasz blaszany rondelek wsypujesz kolorowy wosk . Przygotowujesz jakąś foremkę . Co kolwiek , nawet lampkę do szampana . Wlewasz rostopiony wosk do formy i po środku wkładasz knot . Czekasz ok. 2 dni . W tym casze możesz ozdobić jakieś płaskie drewienko techniką decoupage lub kupić gotowe - pomalowane .Wystukujesz po tym czasie świeczkę z kieliszka . Rozmiękcz spód świeczki (np. potrzymaj nad gazem) przyklej na gorący klej świeczkę do drewienka i gotowe !!!

Gość Vicki 1343.784.233.f
Bratu ja bym zrobiła jakąś planetę i ładnie ozdobiła . A tacie .. nie wiem .. może jakąś figurkę z modeliny z literą T .. Nie wiem .

Gość Gizmo55
A może ojcu melise wychoduj.

Gość rolnik ze Sandomirza
jo rok w rok robie moij babie zajonca wielganocnygo ze puszkantów po piwie ,co je som łosobiście zbierom ,we rowie na trasie Sandomirz Kielce,ale trochi jij sie to zaczyno nudzic,chyba trza bedzie jesce cosik dorobic z korków po winku

Gość Martyna95
Ja już napisałam ,że różne ramki,pudełka itd. już dostali ..

Jeśli ma uczulenie na zwykłe kosmetyki, to polecam kosmetyki naturalne. Do tego sama możesz zrobić np. krem dla Mamy. Tu: http://www.e-naturalne.pl/pl/c/Kremy/35 masz gotowe zestawy do przyrządzenia takiego kremu. Mi się wydaje to fajnym pomysłem, bo kosmetyki naturalne nie uczulają, a do tego sama zrobisz krem :)

Ale brzydka odpowiedz, wow to dopiero klasa. Brawo internautko pokazalaś poziom.