Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jamajka :D

śmierdzi mu z ust! proszę o pomoc.

Polecane posty

mojemu chłopakowi niestety śmierdzi z ust :( ciągle mówi: a dzisiaj mi takiego namiętnego buziaka nie dałaś, a ja już nie wiem co robić :( nie mam ochoty na całowanie się z nim. jeszcze na dodatek ma taki przykry smak w ustach :// jak całuje moją szyję np to czuję zapach jego śliny :// który też nie jest przyjemny. wiem, że to nie zawsze wynika z niedbalstwa. ale ja zawsze staram się mieć świeży oddech. żuję gumy, myję często zęby, płucze je specjalnym płynem i czasem czyszczę nitką dentystyczną. co zrobić?

Gość ja bym powiedziała mu
prawdę. może nie myje zębów, może ma zepsute, a może problemy z żołądkiem czy coś. niestety, ludziom bez powodu z buzi nie śmierdzi..

chociażbyś nie wiem w jaki sposób to powiedziała, to i tak pewnie zrobisz mu przykrość,ale musisz mu to powiedzieć. może on nie jest tego świadomy, a inni się z niego śmieją, zrobisz mu tylko przysługę. a długo tak nie pociągniesz skoro cię to obrzydza( i rozumiem to że cię to odpycha)

Gość jksdahjd
poczestuj go kiedys guma mietowa i wtedy pocaluj tak namietnie. i rob tak tylko gdy bd zul gume;p moze sam sie kapnie o co chodzi. i zapytaj go ile razy dziennie myje zeby bo moze sie okazac ze wcale tego nie robi i ma je popsute dlatego taki zapach:P

a jak go zapytam to powie, że trzy razy dziennie co najmniej. bo przede mną robi z siebie takiego czyściocha, a z czasem okazuje się, ze aż taki dokładny to on nie jest.

Gość pattii18
na smród z geby tylko otręby

Gość antonio banderooos
gratuluje wyboru widziały gały co brały :P

Gość ciekawska czytaczka kafe
mnie też jedzie i próbowałam wszystkiego:( jestem i będę sama bo nie wyobrażam sobie własnie całowania:( sie z kimś:(:(:(

mam kolezanke, której jedzie z ryja codziennie, ja nie mam ochoty z nia gadać a co dopiero sie całować z taka osobą:O:O:O

jeśli jesteście świadomi swojego problemu to nic tylko pójść do lekarza. do dentysty chyba najpierw.