Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KRYSIA-DYREKTOR

prosba do wszystkich na forum

Polecane posty

Gość KRYSIA-DYREKTOR

no to od roku choruje na deprtesje lecze sie ale teraz mam takie problemy ze mysle bardzo intensywnie o samobojstwie nie wytrzymuje juz tego wszystkiego chce sie zabic bo juz nie wytrzymam

Gość taka_jedna_sobie......
słuchaj.. ja też mam problemy, wierz mi.. wiele przeszłam w życiu.. nie pogrążaj się.. brak Ci pewnie prawdziwej przyjaciółki albo faceta?? nic nie jest warte tego by ze sobą skończyć, przyjdą lepsze dni.. na prawdę.. tylko musisz coś z tym zrobić.. musisz być cierpliwa..

Nie do mnie ta prośba... A w ogóle o co ta prośba? Mam ci pomóc? Niestety nie mogę bo to pod zabójstwo podchodzi. Dasz radę sama! Tylko dobrą metodę wybierz.

"Kup pol litra wypij duszkiem i poloz sie spac" Na torach...

Gość Davetch
KRYSIA skąd jesteś?

Posłuchaj. To prawda. Potrzebujesz kogoś. A jeśli nie masz, to naprawdę źle, ale to nie znaczy, że musisz ze sobą kończyć. Ale to zależy, jaki rodzaj depresji masz. Jeżeli masz myśli w stylu " Jestem kurwą szmatą (w znaczeniu nic niewartym śmieciem) i płaczesz do poduszki, nie chce ci się nic robić, to masz dokładnie taki problem jaki miałam ja niedawno. Ale ja to miałam spowodowane kolegami i koleżankami (niektórymi) z klasy. Na szczęście taka depresja dale dobre skutki. Jak to mówią " nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło ". Ja akurat czuję się w porządku, jedyny minus to taki, że zapuściłam się w treningu, a byłam już taka dobra. To zniweczyło wszystkie moje plany, i opóźniło marzenie. Teraz muszę nadrabiać zaległości z całego miesiąca. Też tak masz? I w ogóle, odczuwasz brak towarzysza? Zapraszam do osobistej rozmowy beyonceknowles@amorki.pl

Gość KRYSIA-DYREKTOR
ze swietokrzyskiego jestem i mowie ze to nie jest glupie gadanie ja na serio juz nie wytrzymuje

Ja stwierdziłam że jeśli już mam umierać to przynajmniej niosąc pomoc Też mam problemy, rozpoczęłam leczenie. Też wiele razy byłam na skraju I jakoś daję radę:) Powiedz o tym psychoterapeucie. A teraz prześpij się. Wiem, że głupie ale sen naprawdę pomaga:) ale nie wieczny:D

u lekarza byłaś? z bólem zęba pomocy szuka się na forum, czy u stomatologa? Z bólem "nie fizycznym" pomocy szuka się u psychologa, a nie zabija.

Ludzie opamiętajcie się! Ona nie popełni samobójstwa. Założyła temat żeby się poużalać nad sobą i posłuchać jak wam jest jej szkoda...

Gość opiniodawca
Krysiu. Jak jest ci tak zle to odwiedz jakis osrodek dla chorych. To dobrze robi na sposob myslenia.