Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotka224

wizyta u ginekologa

Polecane posty

Gość migotka224

hej. w pt bylam pierwszy raz u ginekologa, mam 24 lata i jestem jeszcze dziewica, myslalam ze powie mi cos ze pozno przyszlam a on byl jakby zdziwiony ze przychodze tylko na kontrole bez zadnych objawow, zbadal mnie i powiedzial ze ok, myslalam ze zrobi mi usg piersi i jajnikow, a on nic, a jak o to spytalam to powiedzial ze to platne, a ja bylam na fundusz u niego wiec nie rozumiem:( u mojej mamy niedawno wykryto cos w piersi i dlatego mi zalezalo na tym usg zeby miec pewnosc ze u mnei jest ok, bo usg wykrywa juz mm zmiany, a mam duze piersi i sama nie umiem sobie zbadac dokladnie... nie wiem moze rzeczywiscie wszytsko ok i nie widzial potrzeby ugs? mam kolezanki ktore chodza do innych ginow i maja usg co pol roku.. to dobry lekarz ale chodzi o moje zdrowie, nei wiem czy mam isc do kogos innego, czy przesadzam? moze stres jeszcze nei opadl.. a jak to u was wygladalo? bo mam wrazenie jakby on mnei tylko tak pobieznie zbadal...

Gość migotka224
;>

Pójdź do innego lekarza... Ja jak byłam pierwszy raz, miałam 18 lat i poszłam, bo uważałam, że to już odpowiedni wiek na taka wizytę i w dodatku rozpoczęłam współżyć, więc wydawało mi się to naturalna koleją rzeczy... a tu pani doktor w pierwszej kolejności pyta mnie, co mi dolega i tak dalej... Więc jej mówię, że ja pierwszy raz, a ona na to, ale co mi dolega... i tu zaczęłam jej coś ściemniać.

Gość migotka224
ale mi ogolnei nic nei dolega, tylko mam okresy nieregularne co mu powiedzialam..nie chcialam sciemniac, chcialam tylko skontrolowac czy ok wszytsko... a tobie na pierwszej wizycie robila usg??