Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochę smutnaaa

Wczoraj jak przechodziłam z narzeczonym obok grupki chłopaków, to usłyszałam...

Polecane posty

Gość trochę smutnaaa

jak jeden z nich powiedział do pozostałych "Taka laska i z takim brzydalem idzie". Mój chłopak tego nie dosłyszał na szczęście. Powiem Wam, że trochę przykro mi się zrobiło. Może i mój narzeczony za najpiękniejszego nie uchodzi, ale kocham go takiego jakim jest. Przykre, że tak to niektórzy komentują. :/

Gość bziuuuuuuuuuuum
ale czym ty sie kochana przejmujesz?tacy są ludzie,pierdolone hieny. Jak ja będę miała chłopaka o ile będę miała...to nie wiem jak ja będę z nim chodzić gdzieś po mieście...po prostu boję się opinii ludzi.

to i tak bardzo delikatne odzywki, a co się dzieje jak młoda laska idzie z facetem posuniętym przez czas ......

Gość trochę smutnaaa
wiem, że nie ma się czym przejmować. ale tak jakoś przykro mi się zrobiło.

Gość trochę smutnaaa
Nadufałam się jak paw i zaczęłam się zastanawiać, czy nie rzucić tego narzyczonego, bo to trochę jak mezalians, nie uważacie?

Gość 21onn21
laski też sa wstretne. mojej dziewczynie grupka lasek tez podonym tekstem rzucila. gdyby to byli faceci to im bym po pysku strzelil. tym bardziej ze moja dziewczyna jest wrazliwa i lekko niesmiala i miala problem z samoakceptacja. ludzie to chuje i tyle.

Gość trochę smutnaaaa
No i po co się podszywasz ? I to jeszcze beznadziejnie ? No ubaw po pachy pewnie masz :o

Gość trochę smutnaaaa
No i bardzo dobrze, ja go kocham takim jaki jet.

Gość trochę smutnaaaa
Idąc z narzyczonym przez skwer padał deszcz. Mam ubaw po pachy.

Gość elonka14,,,
pewnie się przesłyszałaś bo oni powiedzieli ale gość z pasztetem idzie:D:D

Gość ctcftcttf
Usłyszeć to od obcych osób to jeszcze pół biedy. Mnie od pół roku przyjaciele i rodzina męczą, bo mój facet jest starszy, nie wygląda jak wyjęty z okładki i nie zarabia super

Gość nie przejmuj się
Szczerze mówiąc też oceniam ludzi po wyglądzie, ale nie wypowiadam tego na głos. Sama żadną pięknością nie jestem, ale zwyczajnie jedni ludzie podobają mi się bardziej inni mniej. Trudno jest znaleźć tego odpowiedniego człowieka i nawet jeśli przejdę obok kogoś kto dla mnie jest brzydalem to zaraz sobie pomyślę, że ten brzydal ma jednak kogoś, a ja nie. Ciesz się, że z kimś jesteś, pewnie wartościowym.

ZDZ racje prawi, przynajmniej konkurencje masz zadna ,no chyba ,ze duzo zarabia to juz troche gorzej....

Gość fan Koksa
trochę smutnaaaa "No i po co się podszywasz ? I to jeszcze beznadziejnie ? No ubaw po pachy pewnie masz" Ale trochę to tak "zabrzmiało" jak podszyw napisał

Gość anya rybyk19
ja tez podobny tekst slyszalam w autobusie.. jak dwoch takich cwelow(nie maczo zadne czy dresy czy karki, takie przecietniaki byly) widzialo jak stoje przytulona ze swoim facetem i jeden do drugiego rzucil takim tekstem " taka slodka a z takim frajerem.." ale ja wale na ich opinie:D mi przewaznie podobaja sie faceci ktorzy nie podobaja sie innym :D mam np takiego kolesia na uczelni z ktorym mielismy jeden przedmiot. kumpela uwaza go za brzydala a mi sie zajebiscie podoba, uwielbiam mu patrzec w twarz. nie martw sie dziewczyno, to tobie twoj facet ma sie podobac a nie innym. dla ciebie ma byc piekny, patrz na swoj gust a nie to co dla kogos jest piekne. i jesli wszyscy faceci co mnie podniecali, co podobali sie mi i z ktorymi bylam byli okrzyknieci przez ogol jako brzydale to spoko, zgodze sie z tym dla swietego spokoju spolecznego ze uwielbiam brzydkich facetow :) nie znosze przecietniakow bo sa aseksualni, nijacy, bylejacy. kenow tez nie lubie bo sa malo mescy i tacy zniewiesciali, jak geje a to mnie tez obrzydza :-O