Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aidualk

Pomocy!

Polecane posty

Gość aidualk

Mam problem. Zażywam tabletki novynette. Jestem po pierwszym blistrze. Jednak przy zażywaniu bodajrze 14. tabletki popijałam ją wprost z kartonu. I nie jestem pewna czy ona do niego nie wpadła! Wiem że to brzmi śmiesznie i powinnam to sprawdzić, ale nie sprawdziłam.. Dodam, że w ostatnim dniu brania tabletek kochałam się z chłopakiem. I co robić. Może histeryzuję ale boję się. A nie chce za każdym razem biegać po testy albo do lekarza.

Gość my ci tu nic
kochana nie poradzimy bo żadna w tym kartonie nie siedziała...

Gość ChlopekRoztropek
co robic? brac tabletki normalnie dalej, a jak sie boisz to przez najblizszy czas uzywac jeszcze prezerwatyw.

Gość kremooooweczka
Hehe, skąd ja to znam. Ja biorę tabletki już 2 lata. Ale popijam wodą, wiec jak mam wrażenie, że tabletka trafiła do butelki, to za każdym razem oglądam butelkę. Ale nigdy nie była w środku! Więc myślę, że to tylko takie głupie odczucie:P

Gość kremooooweczka
I nie popijaj tabletek sokami! Szczególnie pomarańczowym i grejfrutowym. Tylko wodą:)

Gość aidualk
Ale to jest straszne uczucie bezradności. Wiem, że może przesadzam i nie ma co panikować. Ale jednak jest to ziarnko niepewności. Skończyłam już blister i czekam na to nieszczęsne krwawienie. I z tym mam dylemat. Czy mogę mieć krwawienie i jednocześnie być w ciąży? Bo słyszałam że tak! NIGDY WIĘCEJ POPIJANIA TABLETEK SOKIEM PROSTO Z KARTONU!

Gość aidualk
A czy to krwawienie z odtawienia ma być kwrawieniem takim jak kiedyś w czasie okresu czy może jedynie plamienie ma mnie zadowolić..?