Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Złota_Lilia

Chłopak sprawia, że powoli przestaję czuć się kobietą.

Polecane posty

Gość Złota_Lilia

Między mną, a moich chłopakiem jest 5 lat różnicy. Ja mam 21, a on 26. Moim zdaniem nie jest to jakaś kolosalna różnica. Rozmawia się nam normalnie, nie czuję jakiejś bariery wiekowej między nami. Jednak on nieraz podkreśla to, że jest starszy. Powtarza mi, że jestem jeszcze taka młodziutka, że czuje się za mnie odpowiedzialny itd. Może niektóre dziewczyny nie miałyby nic przeciwko temu, ale dla mnie nie jest to przyjemne. Czuję, że traktuje mnie nie raz jak dziecko, a ja nie potrzebuję nikogo w rodzaju opiekuna tylko partnera. Jest nam ze sobą dobrze, jednak słysząc od niego takie rzeczy, zastanawiam się nieraz czy nie lepiej żebym jednak znalazła sobie kogoś w swoim wieku. I dlaczego on ze mną jest, skoro widzi we mnie niewinną małolatę? Czy mogę coś zrobić, by zaczął traktować mnie poważniej? Przecież ja też mam już swoje lata. Nie czuję się dzieckiem, swoje też przeżyłam.

Gość don pedro de la rosa
nie boisz się że to jest przyszły pedofil?

Gość don pedro de la rosa
może być*

Gość Złota_Lilia
podnoszę temat

Gość klleoooo
widac, ze facet jest zakompleksiony i specjalnie przygruchal sobie duzo mlodsza dziewczyne, aby na jej tle blyszczec, byc madrzejszym itp. (w jego mniemaniu oczywiscie) Daj sobie z nim spokoj...

Gość Złota_Lilia
Nie tak łatwo po prostu dać sbie spokój. Zakochałam się w nim.

Gość cikitaaaaaaaaaaaaaa
to raczej z troski , wiec nie doszukuj się tu nie wiadomo czego ! baby to są baby nawet z braku problemu zrobią problem !ech. powiedz mu ,zę Cię to irytuje i już ! Rozmowa może zdziałać więcej niż wyżalanie się na kafeterii!