Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciaperla

Odchudzanie dla chłopaka

Polecane posty

Gość maciaperla

Jak zachęcić chłopaka do odchudzania? Ostatnio przestał biegać i zdrowo jeść. Po prostu przestał o siebie dbać. On myśli że jak ma dziewczynę to nie musi się starać-takie mam wrażenie. Rok temu ważył 96 kg teraz waży 124 kg(ma 25 lat i 180 cm wzrostu).Nigdy nie był chudy ale teraz to przesada. Oceńcie jego fotkę z przed kilku dni i pomóżcie go odchudzić!(zrobiłam mu ją pod pretekstem że mi się podoba i che go oglądać. Obcięłam fragment zdjęcia jakby co.) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/dbf405a217c6e4b7.html

OMG.... przykro mi to stwierdzac ale masz chlopaka z OGROMNA nadwaga... nie wiem moze kup mu wielkie lustro albo cos...

Gość miodowa pizza
Mieszkacie razem?

Gość maciaperla
Tak.A co?

Gość miodowa pizza
I pozwoliłaś mu się tak spaść?

Gość maciaperla
On mnie w ogóle nie słucha. Nie mam na niego wpływu. wpierdala ile wlezie i pije dużooooooooo piwska. Już mu zwracałam uwagę. Ale to taki typ że jak mam kogoś na długo to się zaniedbuje. A ślub za 4 miesiące.

Gość kropka nad i juz
oj to nie latw przekonac faceta do diety, bo moj facet juz 5 rok nic sobie z mojego narzekania nie robi:(

Gość Ma lustrzycę!
:o

Jestem w szoku !! ale jeśli on sam nie będzie wiedział ,że coś nie tak to nawet jak mu zrobisz najlepszą dietę w domu będzie jadł to co mu dasz a wyjdzie i zje co zechce więc Twoje starania pójda na marne.. Przykro mi ,że on nie widzi ,że powinien sie za siebie wziąźć a czy Ty masz odpowiednią wagę?

Gość maciaperla
Tak. Ja ma 177 cm wzrostu i ważę 72 kg. Może przykładem modelki nie jestem ale nadwagi nie mam.

Gość on jest
sexy

Skoro próbowałaś juz z nim rozmawiać i przedstawiłaś mu swoj obraz sytuacji a on mimo to "wpieprza" to powinnaś go zaakceptować , chociaż sugerowałabym badania bo myślę ,że cholesterol i inne przypadłości spowodowane otyłościa go nie omineły a ślub za 4 miesiące - gratulacje:) Mam nadzieję ,że jakos sobie poradzicie .

Gość maciaperla
Najgorsze że on jest bezpłodny i adoptowaliśmy 6 letniego synka. Od tamtej pory strasznie utył bo mój chłopak go ciągle dokarmia i daje kase na słodycze.

A jak on pozwoli przytyc sobie jeszcze 6 kilo to będzie otyłość kliniczna , więc zabieraj Go na badania póki jest czas ....

Gość gruba ewelina
ideał dla mnie

maciaperla - nie pozwól na to ! chcesz żeby Twój syn też miał takie problemy ?Wiem ,że nie chcesz musisz sie twardo sprzeciwić -bo naprawdę ucierpi na tym cała wasza rodzina Twój przyszły mąż może nawet umrzec jeżeli w pore nie zadba o siebie , dziecko może byc wysmiewane i miec problemy ze zdrowiem a Ty sie wykończysz psychicznie..:) przykre ale prawdziwe...

Gość o kurde, on ma większe cycki
niż ja. porażka, jak Ty możesz spać w jednym łóżku z tucznikiem? facet już dawno by rzucił laskę, która tak się zapuściła. a kobieta się zastanawia, jakby tu wieprza zmusić do schudnięcia. od razu widać, że jednak my kochamy bardziej i nam zależy

Gość maciaperla
Najgorsze że on zawsze miał problemy z waga ale teraz gdy ma dziewczynę nie próbuje się odchudzać a jeszcze bardziej tyje.

Gość maciaperla
Nie chcę go rzucać bo ma fajną osbowość i popierałam go jak walczył z wagą a teraz totalnie to olał....

O matko!To mój mąż ma 187 cm i 97 kg i własnie zrzuca, bo jak twierdzi zle sie czuje z ta waga.Nadmienię,żema 39 lat.Twój chłopak strasznie wyglada,to okropnie niezdrowe,wez Go do lekarza,może to odniesie skutek?

Gość maciaperla
Dzięki za stronkę:()

Gość o boże
co za spaślak