Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxdiamondpearlxxx

moje dziecko nie chce spac w nocy !

Polecane posty

Gość xxxdiamondpearlxxx

witam :) czy ktoras z mam tez ma problem ze swoim dzieciaczkeim ktore ciagle budzi sie w nocy ? moj maly ma 8 miesiecy i w nocy budzi sie co 2 godziny czasem nawet co godzine .

Gość pytanko mam
a od kiedy tak sie budzi? bo to moga byc zabki

Gość jaha 28
mogą być to ząbki ale też dużo innych powodów: może ma niewygodnie albo za gorąco albo za zimno, cos może go budzi jakis hałas.

Gość my mamy
no i gdzie autorka?

Gość xxxdiamondpearlxxx
nie nie zabki swoja droga on tak od malego tak jak noworodek sie budzi tak i moj maly . przystawiam go do piersi i dalej spi ale wszyscy mi sie dziwia czemu on jeszcze calej nocy nie przesypia. a co do tego ze mu za cieplo czy za zimno to wszystkiego probowalam i ochlodzic pokol i ocieplic i nic nawet go w wozku kladlam spac ale nic z tego.

Gość galleryPLAY
ja też tak mam :) mały ma 7 miesięcy i budzi się czasem co pół godziny a czasem prześpi nawet 4-5 godzin (ale baaardzo rzadko) i tak od 4 miesiąca. Wcześniej to budził się nawet co 15 minut, byłam wykończona (ale zęby mu wychodziły, teraz ma ładne dwa)

Gość misia1111111111111111111111
moja ma 14m i od kąt skończyła 3m budzi się do dzisiaj po 2-3 razy.do roku były to takie pobudki że pół chodziłam z nią na ręcach i o 5 rano była juz wyspana.teraz jest ciut lepiej i pobudka o 6.

Gość GalleryPLAY
a z wyspaniem to też tak mamy- mały nawet o 2 w nocy ma wielkie oczy i gotowy do zabawy!.. o 6 przeważnie już wstajemy :(

Gość xxxdiamondpearlxxx
o to widze ze nie jestem sama :) moj ma 2 zabki a jeszcze na na gorze mu ida ale on tam mowie od malego sie budzi poweim nawet ze jako noworodek dluzej spal niz teraz. np wczoraj polozylam go spac o 21 obudzil sie o 00.30 potem o 2 i o 3 ale bywa gorzej

Gość GalleryPLAY
mój nawet o 2 w nocy dostaje wielkie oczy i jest gotów do zabawy.. :( wstajemy przeważnie o 6.

Gość xxxdiamondpearlxxx
moj tez tak mial godzina 3 w nocy a on juz do zabawy ale juz na szczescie nie ma oczoty na zabawe w nocy :P