Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleosia samosia

Prosze pomocy!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kleosia samosia

Witam. Córeczka 7 kwietnia skończy 4 miesiace. Od jakiegoś czasu bardzo sie poci. Ciągle ma mokre rączki, głowke i plecy. W pokoju ma temp.21-22st. Czy powodem nadmiernej potliwosci moze byc ząbkowanie? Bo dzis zauwazyłam dwie wgłebione białe plamki na dolnych jedynkach. Dodam jeszcze ze mała przez 3 miesiace karmiona była piersia, a teraz stosujemy karmienie mieszane. Raz butelka mm Bebilon, a raz piers. Oczywiscie córeczka dostaje doustnie wit.D3. Bardzo sie boje, zeby to nie była krzywica;( Czy ktos miał podobnie????

Gość Edron
u mojej córki podobnie... podnoszę...

Gość kleosia samosia
Body bawełniane na dług rekaw, leginsy i skarpetki. W pokoju tem. teraz to 22st. Mała spi a bok głowy na ktorym spi cały mokry:(:(:(

mój syn 10 kwie, ma 4 miesiące, ma też spocone dłonie,ale z resztą wszystko jest ok. Pierwsze objawy choroby to utrata łaknienia, drażliwość, wzmożone pocenie się, skłonność do zaparć, niepokój, czasami charakterystyczny zapach moczu.

no to może jest po prostu za ciepło, może lubi niższą temp. u mnie jet ok 21 stopni mały ma bawełniane body z krótki, pajaca, cienki spodenki dresowe i kapcie, leży sobie bez żadnego przykrycia i nie jest zgrzany czy spocony.

Gość kleosia samosia
Jutro wybieramy sie do lekarza. Mała jest bardzo rozdrazniona i teraz nie wiem czy to przez zabkowanie czy to moze pierwsze objawy krzywicy.

Gość jakato
moim zdaniem za cieplo ubierasz mala. moj synek ma na sobie tylko cienkie spioszki,bo inaczej budzi sie caly mokry.a w domu mamy tak 20 stopni. ale do lekarza nie zaszkodzi sie wybrac

idź dla swojego spokoju, bo po co sie denerwować, mój też jest marudniejszy,ale 5 dni temu był szczepiony więc może po tym.