Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marcyś22

CZY JESTEM ZA WYSOKA?!!!

Polecane posty

MAM 177CM WZROSTU WIĘKSZOŚĆ DZIEWCZYN JEST SPORO NIŻSZA I PRZEZ TO MAM KOMPLEKSY CZ FACECI LUBIĄ TAKIE WYSOKIE DZIEWCZYNY???!!!

Gość zlodziejkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie jestes za wysoka i nie zakladaj takich topikow bo kurduple beda mialy radoche ze wysoka dziewczyna ma kompleksy. nie podobaja sie wszystkim facetom ale jest czesc facetow ktorym sie podobaja nawet bardzo bardzo! i to jest twoj target. wzrost to rzecz gustu, nie zastanwiaj sie nad tym bo po co???? ludzie! kochajmy siebie, to pieknie ze jestesmy inni i nie wygladamy jak spod ksera. fajnie ze sa male i wysokie kobitki do wyboru do koloru. a ty mozesz zostac modelką, teraz wysokie szczuple polki robia furorę zagranicą

Gość do marcyś22
może do mnie napiszesz?

Gość pusiaczek_24
ja mam 210cm nie przejmuj sie :P

tak

Gość Zonnia
Ja mam 179cm i w sumie to nie bardzo się z tym czuję _____________________________ Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo i VideoBB: http://skocz.pl/filmybezlimitu

Gość tez mam jakos tyle
jestesmy skazane na wysokich facetow ;) :classic_cool:

marcys jak chcesz mozemy popisac, jestem kilka cm wyzsza od ciebie wiec temat mam obcykany ;p

Gość tictacizielonaherbata
'jestesmy skazane na wysokich facetow' no tak, faktycznie cierpienie ;p

Gość fv33
"udzie! kochajmy siebie, to pieknie ze jestesmy inni " zapomnialas dodac "nie dotyczy kurdupli" :o

Gość uikzz
a głebokie gardło robisz ?

fv - dotyczy to kurdupli i dotyczy tez żyraf ;p wzrost to nie powod do dzielenia spoleczenstwa, wystarczy juz durnych bzdurnych powodow dla ktorych ludzie sie kloca i wywyzszaja jedni nad drugimi. napisalam to o tych 'kurduplach' dlatego ze przeczytalam juz kilka topikow dziewczyn uzalajacych sie nad swoim wzrostem i byly to wysokie dziewczyny ktore marnują swoje jedyne zycie na uzalanie sie nad swoim wzrostem podczas gdy niskie kobiety zazwyczaj sie wzrostem nie przejmują. osobiscie jednak nie uwazam ze kurdupel czy zyrafa to dwie kategorie . to są kobiety i jezeli sa zdrowe powinny dbac o siebie i cieszyc sie z zycia a nie uzalac i porownywac. kwadrat zawsze bedzie kwadratem a koło kołem . i nigdy inaczej ;p

fv33> ona się wprawia w byciu kafeteryjną. Dopiero co założyła topik o chamstwie bywalców, poinformowałam, że po kilku m-cach przywyknie, a tu patrz! Szybko się uczy dziewczyna :) W jeden wieczór pojęła reguły tak przed chwilą z jej punktu widzenia burackie :p

marcyś 177 to naprawde nienajwzyzszy wzrost. moze masz pecha ze nie ma w twoim otoczeniu wyzszych ludzi, ja co dzien mijam nawet na ulicy wielu wysokich ludzi.

vlekkenduivel zebys wiedzial zebys wiedzial to wlasnie tez mnie wkurza dlatego wlasnie zalozylam poprzedni topik. gdyby mnie nie dotyczyl to by mnie nie wkurzal

Gość a kto za to zaplaci
Masz rewelacyjny wzrost. Koleżanki są niższe? I co z tego? Mają krótkie nogi. Zawsze chciałam mieć 176-177 cm. Akuratny wzrost. Wysoka, ale nie za wysoka. Zadowalam się swoimi 172 cm i też jestem najwyższa ze swoich koleżanek. Ale to one mają problem ze swoim wzrostem,a nie ja ze swoim. Zimą ślizgają się po lodzie w szpilkach, latem wyginają się w koturnach na plaży. A Ty możesz śmigać na bosaka i masz genialne nogi i nie wyglądasz jak przykurcz.

Gość tttttttttttttttt
no, jakos tak jest ze jak wysoka to lepiej zeby dbala o swoja szczuplosc ;)

Absolutnie nie jesteś za wysoka ! Ja na przykład jestem bardzo wysoki i chciałbym mieć kobitkę o takim wzroście.Wszystkie które miałem to żadna nie miała więcej niż 170 cm wzrostu.A jak się taką półtorametrową pierrdoli to się czuje jak pedofil,jakbym robił to z dzieckiem.

jery , ja mam 176 , jeszcze -zanim zacznę sie wycierac na starośc . i bardzo sie z tego cieszę . przynajmniej coś ze mnie zostanie :P :(

Gość karolina01
Ja mam 176 i jestem z tego dumna. Ale faktycznie ciężej faceta sobie znaleźć bo 50 % niższych już odpada "z góry":)

Gość ecree
ja nie lubię

Gość Navya
Każdy powinien akceptowac swój wzrost bo i tak nie da się go zmienic ;) ja mam 163 więc jestem malutka ,ale lubie to w sobie . Ty tez polub swój wzrost kazdy jest inny

Gość Navya
zresztą jedni jak mój facet wolą drobne inni wyższe

Gość aaaaaaaaazja
ja mam 176, byl to dla mnie problem w liceum, bo chodzilam z nieco nizszym chlopakiem, ale teraz uwazam ze to fantastyczny wzrost! Najwazniejsze to sie nie garbic! Moj maz jest podobnego wzrostu wiec jak zakladam obcasy to jestem wyzsza, na codzien czuje sie z tym glupio, ale przeciez nie chodzimy ciagle ramie w ramie. Najlepiej jak idziemy na impreze kiedy jestem super ubrana wtedy najwyzsa szpila mi nie przeszkadza a maz to uwielbia!