Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w tłumie

gdzie można poznać spokojne, "porządne" dziewczyny?

Polecane posty

Gość gorliwy katolik, spokojny
ktoś twierdził że na spotkaniach oazy wcale nie jest po katolicku, tylko jest burdel. oświadczam, ze to nieprawda. mamy same porządne :)

Gość nLimbo
Ja zwracam szczegolna uwage na ubior, jak widze ze dziewczyna ubiera sie w podobnym stylu, czy moze ma jakis element ktory mnie zaciekawil to wtedy zagaduje. Juz sam element to powod do rozmowy, np. pierscionek - moze miec za soba cala historie. Cenie sobie kompozycje kolorystyczne, to znaczy ze dziewczyna ma wyczucie i trafia w moj gust.

Gość w tłumie
:)

Gość w tłumie
'missyyy' i między innymi też dlatego warto takiej szukać i na taką czekać

Gość nLimbo
po missyy od razu widać, że nie należy do grzecznych..

Gość w tłumie
osobiście poznałem takich wiele i widziałem, ale żadna nie była w moim typie jeszcze. tak że nadziei nie tracę. :)

Ale jaka to dziewczyna spokojna ? Nie wiem, czy dobrze zrozumiałam Twój opis, ale nie sądze, żeby wiecznie spokojna, opanowana dziewczyna była dobrym partnerem do życia.

Gość w tłumie
dlaczego? lepiej jak więcej czasu spędza z koleżankami, ogląda się za innymi i wiecznie szuka przygód i flirtów, bo nie ma sensu się ograniczać do jednego partnera? może niektórzy za takimi dziewczynami przepadają jak powyżej, ale na pewno nie ja. :)

Gość hjjhjjjhjhjhjjhjh
są takie..na przyklad na kafeterii :P ja.

Gość w tłumie
wychodźcie częściej dziewczyny i nie siedźcie tyle na tym forum ;)

Gość Revivale
Nikektorzy to zamiast pomoc to piszą niepotrzebne posty...Ja Ci polecam stronę z ktorej ja samo korzytalem. Poznasz na pewno kogoś z kim być może spędzisz resztę swojego życia. Mają bardzo profesjonalne podejscie. Polecam Ci, zapoznaj się :) www.randek.pl

Gość Revivale
Nikektorzy to zamiast pomoc to piszą niepotrzebne posty...Ja Ci polecam stronę z ktorej ja samo korzytalem. Poznasz na pewno kogoś z kim być może spędzisz resztę swojego życia. Mają bardzo profesjonalne podejscie. Polecam Ci, zapoznaj się :) www.randek.pl

Gość monika1697
mam 16 lat, nie imprezuje, siedzę przeważnie w domu, rzadko spotykam się z przyjaciółmi np. na pizzy czy coś. jeżeli chodzi o piątkowy wieczór, jak spędzam? w domu. siedze i oglądam tv, a jeżeli chodzę do szkoły to pisze jakieś prace, bo mam tego dość dużo. nie mam chłopaka, widocznie żaden nie chce takie dziewczyny jak ja która lubi siedzieć w domu, która chętnie poleżałaby z chłopakiem przed tv. jakoś nie interesują mnie imprezki i chłopacy na 2 lub 3 miesiące. chciałabym stałego związku, ale niestety nie ufam ludziom, a teraz o prawdziwy związek bardzo ciężko :/

Gość gość
nie ma takich kobiet ani dziewczyn zostali sami porządni mężczyźni czekający na śmierć i zakończenie sagi ludzi porządnych i prawych.