Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zelazny

Problemy z Gardłem

Polecane posty

Gość Zelazny

Witam wszystkim bardzo serdecznie. Mam 19 lat od jakiś 4 miesięcy mam problem z gardłem... zaczeło się to niewinnie gdy obudzilem sie rano poczułem lekkie drapanie w gardle wogole na to nie zwracałem uwagi bo zawsze to mi mijało po paru dniach, lecz tym razem nie mineło, zaczełem sie niepokoić gdyż uczucie ciała obcego mi zaczeło dokuczać.. najbardziej psychicznie a to ze zdwojoną siłą ponieważ jestem bokserem i chciałbym kiedys na tym sporcie zarabiać pieniądze a jak wiadomo bez pracy nie ma kołaczy i zaczeły mnie dopadać czarne myśli jak ja mam trenować jak cały czas gardło mnie boli... a może to jakieś paskucdtwo siedzi w moim organiźmie i mnie to osłąbia i bede miał to cały czas itp. czulem sie fatalnie czulem dyskomfort mialem stany podgorączkowe, najpierw poszedłem do lekarza rodzinnego, lekarz bez wymazu wypisał antybiotyk wziełem go, znowu mi wypisał jakiś mocniejszy i znowu go wzielem, nic nie pomagało to zaproponowalem zeby dal mi skierowanie na wymaz on uparty caly czas na swoim znowu mi wypisal lecz ja tym razem nie wziełem tego paskuctwa. poszedlem znowu zeby dla mi skierowanie do laryngologa wtedy mineły jakies 2 miesiące od poczatku choroby... laryngolog powiedzial ze mam nieżyt gardla i dal mi leki lecz znowu nic nie pomoglo, znowu poszeldem przepisal tamtum verde znowu nic nie pomoglo nawet pogorszyło... to przestalem chodzic po lekarzach... i cały czas mam uczucie ciała obcego w gardle, drapania na przełyku i obok, jak jezykiem jade po podniebieniu i głębiej to niesmaczne to jest, cały czas mam uczucie jakby śluz jakis mi tam splywal i musze odpluwac to świnstwo... biały nalot na jezyku tez nie znika jest mniejszy niz 3 miesiace temu ale caly czas jest... forme staram sie 3mac cały czas wiadomo nie mam takiej kondycji bo wogole nie biegam, jak przebiegne 5 min na dworzu odrazu mnie boli gardło tam w przełyku( takie jakby przewiane było, nie wiem jak to opisac) Nie wiem co robic:/ PROSZE O POMOC...