Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zebra w kropki i w kwadraty

soczewki kontaktowe z rossmanna

Polecane posty

Gość up...
to moze pojdz do okulisty...dla sprawdzenia

Gość jupede
należy uważać przy czyszczeniu tych soczewek, bo łatwo się rozrywają

Gość ,ciekawe...
To jak Ty je czyścisz ze Ci sie rozrywają???

Gość fachman od soczewek
to te? http://b-lens.pl/soczewki/miesieczne-b-lens-bio Jesli tak to nie są najnowocześniejsze, bo wygląda że hydrożelowe. A najlepsze soczewki są silikonowo-hydrożelowe np. air optix night&day, któryc przepuszczalnośc tleny jest ok. 6 razy wyższa w stosunku do hydrożelowych Czyli sprzedają tanio nieco już przestarzałe soczewki. A skoro komus się rozrywają przy czyszczeniu to widac jaka jest ich "jakość" jak ktoś nosi sporadycznie to może sa i dobre, ale na codzień to chyba nie warto oszczedzać i kupowac firmowe :)

Gość związana z oczami ;)
Hej dziewczyny , szczerze odradzam soczewki jak i okulary kupowane na bazarach, w aptekach, na stoiskach sklepowych...dlaczego? bo na pewno będą tanie...dlaczego? bo nie przeszły standardów dot.przydatności, nieinwazyjności dot.higieny, zdrowia, a nawet baa!! bezpieczeństwa środowiska ludzkiego oka, bezpiecznych materiałów, z których powstały okulary(metal/tworzywo),soczewki i co najważniejsze: mogą naprawdę powaznie i nawet na stałe zaszkodzić Waszym oczom.....dziś, jutro, za m-c!leczenie schorzeń po przenoszenu soczewek naprawdę trwa długo, a czasem pozostaja trwałe zmiany na oku, które na zawsze uniemozliwiają ich noszenie,a nawet widzenie!!! MÓWIE SERIOO!!! zastanówcie sie i nie róbcie same sobie krzywdy...napewno nie warto dla własnego bezpieczeństwa "przenosić" soczewek kontaktowych....data ważności odnośnie użytkowania tych wszystkich, które są niejednodniowe NAPRAWDĘ mówi o ich bezpiecznej przydatności....pozdrawiam wszystkie skontaktowane :)

Gość związana z oczami ;)
Dodam że często i obficie sram mordą :)

Gość gość
Polecam płyn wydaje mi sie lepszy od Opti Free i Pure Vision

Gość gość
W rosmanie sa soczewki?nhdy nie widzialam, a plyny tez sa?

Gość Majka887
ja kupuje soczewki na piekneoczy.pl mają tam niesamowite promocje i swietne ceny! polecam każdemu!

Gość gośćJagoda
Soczewki są straszne nie polecam nikomu jak niska cena tak niska ich skuteczność. Ja po godz od założenia miałam suche oczy jakby piasek w oku i mgłe nawet przemywanie plynem nic nie zmieniało jedynie 5 min ulgi i znowu mgła i dyskomfort noszenia. Zdecydowanie nie!

Gość gość
Wiesz co nie wiem czy to najlepszy pomysł bo tu jednak chodzi o Twój wzrok a te soczewki na pewno nie są najlepszej jakości. Ja muszę mieć pewność tego co kupuję i mam swój sprawdzony sklep www.abcsoczewki.pl gdzie mają szkła najlepszych, sprawdzonych marek.

Gość gośćja
Tych soczewek nie da sie założyć jak można sprzedawać takie g...on płaci sie jak za wartościowy towar a używać sie nie da nie polecam