Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zebra w kropki i w kwadraty

soczewki kontaktowe z rossmanna

Polecane posty

jak w temacie, ma ktoś?? warto je kupić? różnią się czymś od tych kupowanych w optykach?? jutro mam w planach kupić.. płyn już mam od jakiegoś czasu i jest spoko..

Gość jutka_
o właśnie :) też mnie to ciekawi, w płynie nie widzę żadnej różnicy :) może ktoś testował i soczewki??

no mnie i cena też interesuje.. a nie wydaje Ci się, że ten płyn się lekko pieni?? :)

jejkuś no... nikt ich nigdy nie używał...?? :)

Gość jutka_
hmm chyba troszkę tak, ja zawsze delikatnie pocieram soczewkę, żeby usunąć te osady i wtedy delikatna pianka jest. Ale to chyba jakoś negatywnie nie wpływa na soczewki, mi jest lepiej przy tym płynie niż np B&L czy Opti-free. Teraz mam soczewki All-vue, z Twoich Soczewek, 28 zł za parę, są super dla moich wrażliwych oczu :)

Gość grbaettb
ja uzywam i plynu isoczewek, sa ok, soczewki 20zl/para wiec tanio, dyskomfort jest po paru/parunastu godzinach, prznjamniej ja tak mam ale to z wiekszoscia soczewek a ak ogolnie sa ok,

aha, no ja mam wieczorami tak, że widzę jak przez mgłę... jak za długo chodzę.. więc myślę, że to normalne.. no nic.. jutro zakupię i wypróbuję.. :)

Gość bziuuuuuuuuuuum
a są tam kolorowe? pewnie nie,co?

Gość Elliot
Są naprawdę ok. A ostatnio przerzuciłam się na B&L Pure Vision.. też miesięczne, ale nie trzeba zdejmować na noc.. kupując na allegro płacę tyle samo co za soczewki z rossmanna..

podnoszę temat... :) może dziś jest ktoś kto ich używa?? jak na razie w sumie same pozytywne opinie :)

Elliot pewnie Cie nie ma.. ale zapytam.. Ty jak nie zdejmujesz takich soczewek na noc to nie robi to różnicy w tym że gorzej widać..?? ja ma tak że pod wieczór soczewki robią się takie zamglone i muszę je umyć.. i dopiero jak się namoczą to jest po prawa.. :/ nosi ktoś takie soczewki których nie trzeba ściągać na noc??

Gość używam z rossmana soczewek
i kilka moich znjomych też, są ok, nawet lepsze niż te z vision express, do płynu też nie mam zastrzeżeń oka ci nie wypalą jeśli o to ci chodzi, śmiało kupuj a przekonasz się :)

oki, no dziś chyba po nie pójdę :) pytam, bo od jeden osoby która je nosi słyszałam negatywną opinię... i chciałam się upewnić.. :)

Gość karolinaaaaaaaaaaaa
sa kolorowe?????????

pewnie nie.. ale na allegro widziałam pełno.. :)

Gość używam z rossmana soczewek
kolorowych nie widziałam; zebra w kropki i w kwadraty kosztują 20 zł a soczewki jak każde inne, zwykle chodzę w nich około 10 godzin dziennie i dają radę

Gość hhhgfggg
ja tam wole na allegro, też róznicy nie ma ajeszcze taniej niż w rossmanie wychodzi

ja następne też zamówię, ale muszę koniecznie dziś kupić i nie mogę czekać już aż przyjdą..więc jeszcze ten raz kupię w sklepie :)

Gość B-lensy
Ja ich używam i nie zauważyłam żadnej różnicy pomiędzy tymi od optyka, z tym, że są tańsze..

Gość Pure Vision polecam
Ja też używam tych do ciągłego noszenia PureVision B&L, są bardzo dobre...mi się dużo bardziej sprawdzają soczewki jak ich na noc nie zdejmuje, nie przenika do nich tyle tych różnych pyłków, osadów z rąk z powietrza, lepszy komfort, kiedyś jak zdejmowała często coś mnie kuło w oczach, teraz rzadko...

Gość Pure Vision polecam
za 120 zł jest 6 sztuk w sklepach internetowych...

Gość korzystałam
Rossmann...NIE! Pękają po tygodniu:( beznadzieja

Gość justynka13111989
soczewki z rossmana jak najbardziej TAK:) są fajne :) nosze pół roku i jest ok:)

Gość justynka13111989
soczewki z Rossmana jak najbardziej TAK!! są miękkie i dobrze "leżą" na oku, płyn z rossmana też jest ok:) polecam:) cana bardzo niska tych produktów ale są na prawde dobre;)

Polecam zarówno soczewki jaki i płyn do soczewek. Regularnie je kupuję od bardzo dawna. Nie odczuwam ŻADNEJ różnicy w jakości czy trwałości. Jedyna różnica to niska cena w porównaniu do soczewek czy płynów w salonach.

Gość Ziqu
Ja również nie widzę różnicy, są każde inne szkła.

Też te soczewki kupuję, nigdy mi się nie podarły czy nie zniszczyły po kilku dniach jak ktoś tu pisał, jestem z nich b. zadowolona, podobnie jak z plynu. Dyskomfort pojawia się po kilkunastu godzinach, ale ja tam mam przy absolutnie każdych soczewkach niezależnie od ceny i jakości, a wypróbowałam ich wiele.

Gość ile obecnie kosztują?
płyn też pewnie mają?

Gość jowi86
Dla mnie są beznadziejne i ciągle widzę jak za mgłą. A szkoda :/