Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POIUYTREWQA

Oferuje Prace Biurową WARSZAWA LUBLIN

Polecane posty

Gość POIUYTREWQA

Witam Mam do zaoferowania dwa stanowiska pracy biurowej. Od kandydatek oczekujemy miłej prezencji, uśmiechu, wykształcenia minimum średniego ( matura obowiązkowa), mile widziany jezyk angielski. Do zadan na w/w stanowisku nalezeć bedzie głównie umawianie spotkań oraz korespondencja, zarówno w formie elektronicznej jak i litownej.. firma miesci się w Warszawie oraz w Lublinie.. Mozliwośc bezpłatnego zakwaterowania, mozliwości rozwoju oraz awansu.. Zajmujemy się zarówno nieruchomościami ( sprzedaz, kupno ) jak i działem reklamy Oferujemy atrakcyjne wynagrodzenie w granicach 4500zł netto na początek.. Praca jest lekka i przyjemna.. Przede wszystkim bezstresowa.. Prace oferuje wzamian za jednorazowe spotkanie intymne.. Mam 26 lat, szczupły średniego wzrostu brunet.. Rozmowy kwalifikacyjne odbywają się tylko w Warszawie.. zgłoszenia proszę kierowac na adres : thetwotowers@o2.pl P.S. Wszelkie poniższe posty nie bedą mojego autorstwa, także bezcelowe wasze staranie rozbawienia samych siebie.. Jedyny kontakt poprzez wyzej podany adres email..

"Prace oferuje wzamian za jednorazowe spotkanie intymne.." :O zal nie umiesz sobie inaczej seksu załatwic? :O a praca biurowa to raczej pewnie podbiurkowa i na kolanach :O