Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiony wiesiu

dlaczego tak jest? czemu to takie niezrozumiale?

Polecane posty

Gość zaciekawiony wiesiu

rozstalem sie z kobieta 13 miesiecy temu po 2 latach , w zasadzie to ona mnie zostawila na poczatku cierialem bardzo potem troche mniej , ogolnie raz lepiej raz gorzej,byl dlugi czas ze o niej nie myslalem bylem obojetny (jesli tylko jej nie widzialem) a od okolo 2 tygodni wszystko wrocilo , znowu przezywam,mysle i tesknie...czemu tak jest?przeciez juz minelo tyle czasu ,kilka miesiecy temu byly dluzsze chwile ze naprawde o niej nie myslalem a teraz wszystko wrocilo...kurwa nie rozumiem:(

Gość zaciekawiony wiesiu
up

Jak dla mnie to nie do końca poradziłeś sobie z tym rozstaniem i masz nadzieję, że do siebie wrócicie. Nie możesz tego zostawić za sobą, może w jakiś sposób żyjesz tym, a przez to nie możesz iść do przodu.

witaj w klubie. Zerwałam z chłopakiem 2 lata temu i od tamtej pory jestem sama. Wydaje mi sie, że powodem jest to, że tak nadwyrężył moje zaufanie, że teraz nie potrafię zaufać nikomu. Ale z drugiej strony, może moje serce każe mi myśleć, że on był tym jedynym i zrobiłam straszny błąd zrywając z nim. Później odzywa się zdrowy rozsądek i uświadamia mi, że prędzej czy później zamordowałabym go po kolejnej wymówce, że (po tygodniu nie widzenia się) jednak nie przyjedzie do mnie bo ogląda z mamą serial...:) Mam nadzieję, że zapomnimy, zmądrzejemy i będziemy się cieszyć życiem:)

szklana - u Ciebie to zadna apołecznosc tylko brak wiary w ludzi po rozstaniu... tylko cos wolno się z tego stanu leczysz... autorze... ile kobiet poznales w tym czasie od rozstania? klina klinem najlepiej :)

takie już moje szczęście, że jak już kogoś poznam, to okazuję się jeszcze gorszy niż ten o którym pisałam wcześniej. Z deszczu pod rynnę. Nie mogę spotkać odpowiedniego "lekarstwa"...

gorszy w jakim sensie?? porównujesz do swojego ex?? czy przyciągasz takie osoby?? do autora: piszesz że wcześniej nie myślałeś o nie.... co się zmieniło w twoim życiu na dzisiejszą chwile że wracasz do wspomnień??

wydaje mi się że przyciągam takie osoby, których nie można obdarzyć zaufaniem, a szacunek dla drugiej osoby jest im obcy. Być może jestem zbyt łatwowierna... W ogóle zauważyłam, że jeśli już, to przyciągam facetów, hmmm nie chce nikogo obrażać, ale cwaniaków którzy później okazują się ciotami. Może myślę stereotypowo, ale facet powinien troszczyć sie o dziewczynę, dawać jej poczucie bezpieczeństwa itp, a jeśli chodzi o facetów spotykanych przeze mnie, to jest na odwrót. Tak jakbym to ja miała "jaja" ;)

Gość kotka22
myślalam ze to tylko kobiety potrafia tak dlugo cierpiec po rozstaniu..bo przewaznie widac ze facet ledwo sie rozstanie , i potrafi sie cieszyc zyciem jakby nic sie nie stalo..

Gość zaciekawiony wiesiu
kobiety tez potrafia nie przezywac tylko od razu poznac kogos nowego, tak bylo z moja byłą

Gość kukuleeeeeczka
a teraz doradzcie mi :( co zrobić żeby jak najszybciej zapomniec o facecie który się mną bawi? nie chce znowu do niego zadzwonic w chwili słabości, usunełam nr ale niestety znam go na pamiec :(

Gość kukuleeeeeczka
w ogóle jak zrozumiec takie zachowanie???? np pisze do niego niezobowiązująco ze widzialam go jak jechalam przez miasto i milo bylo go znowu zobaczyc, pozdrawiam i koniec, a on zaraz dzwoni ze musimy sie koneicznie w piątek zobaczyć i pogadać, że w sobote o 5 i jeszcze da mi znać, bardzo nalegał na to spotkanie, ja ok w porządku daj znac jak i gdzie. I nic..... cisza w eterze od tygodnia. No bo nie ogarniam???? I tak jest zawsze, on wyskakuje ze spotkaniem i bardzo mu zależy, a potem zawsze cisza albo odwołuje. Przeviez sie nei narzucam? Po co takie gierki? nie robie mu wyrzutow z tego powodu, bo przeciez nie jestesmy ze sobą żebym domagała sie jego towarzystwa i miała jakies prawa do niego, ale może xle robię i powinnam ustalic jakies granice zachowania i kultury?

Gość kukuleeeeeczka
strasznie mnie to wkurza :| szczegolnie cierpi na tym moja duma, a on jest potem taki strasznie miły i nie widzi problemu i czuje sie bezradna :| czy on sie mną bawi?