Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xantramanal

Czy nasze życie jest zapisane w jakiejś cyfrze ? moje własne doświadczenie

Polecane posty

Gość Xantramanal

Czy Wy też wierzycie że Wasze życie jest uzależnione od jakiegoś ciągu wydarzeń, cyfr które prędzej czy później będą miały miejsce ? Opiszę Wam moją sytuację z życia wziętą dzięki której zdałem sobie sprawę że coś jest na rzeczy.W oparciu o własne doświadczenia sam nie wiem czy jestem opętany czy jest to po prostu zwyczajny przypadek z którego zdaję sobie również sprawę.Przejdę może do rzeczy, chodzi o to że odkąd pamiętam prześladuje mnie cyfra szatana 666 lub jak nie dawno nie wyszło 661.Nie wiem co się dzieje ale na doświadczenia z tym szeregiem cyfr nie miałem żadnego wpływu ( tak mi się wydaje).Czasami mocno się zastanawiam czy ma to wszystko sens ale opiszę Wam przykłady dlaczego te cyfry mnie prześladują. 1.Mój idol (gitarzysta rockowy) którego cenię ponad wszystko i jest dla mnie ogromną życiową jak i duchową inspiracją urodził się 1966 r 2.Siostra mojego tata a moja chrzestna urodziła się również w 1966r 3.Moja mama i tata są z rocznika 1960r 4.Moje nazwisko składa się z sześciu liter 5.Na forum internetowym gdzie jestem moderatorem nieświadomie zarejestrowałem 6.09.2007 gdzie jak można zobaczyć 2+7 daje 9tkę czyli odwróconą 6tkę z czego robią nam się trzy szóstki pod rząd. 6.Mój pierwszy numer popularnego komunikatora Gadu-Gadu wyglądał następująco "6616995" 7.Numer ten zarejestrowałem również nieświadomie w roku 2004 gdzie 2+4 daje 6 8.Numer ten przez SZEŚĆ lat użytkowania nagle w 2010r się zepsuł i byłem zmuszony założyć nowy numer Gadu Gadu i jakież było moje zdziwienie kiedy zobaczyłem mój nowy numer "66989xxx" 9.W wieku 19 lat związałem się z dziewczyną z którą parę lat nie umiałem dojść do porozumienia i była to ślepa miłość by 10.W wieku 24 lat (2+4=6) z nią zerwać 11.Również w wieku 24 lat zachorowałem na ciężką chorobę gdzie koniecznie musiałem udać się na zabieg chirurgiczny który był wykonywany o 9 rano w sali numer 6. 12.Z szpitala wyszedłem 6 lutego 14.Szkoła muzyczna dyplomowa do której uczęszczałem trwała 6 lat. Historia którą tutaj opisałem nie jest żadnym moim wymysłem, jest po prostu czymś nadzwyczajnym jak dla mnie i w jakieś mierze również mnie to przeraża.Nie chciałbym tym listem wywoływać burzy w internecie jak i straszyć ludzi.Większość moich najważniejszych spraw w życiu opiera lub opierała się właśnie o szóstki.Już nawet nie wspominam o tym że w podstawówce przez do której poszedłem po 6 latach przedszkola przez 6 lat widniałem w dzienniku pod numerem 19tym a to dlatego że sześć lat ponieważ w siódmej klasie odeszła jedna osoba i ja przeskoczyłem na 18 (1+8=9) Od jakiegoś czasu zacząłem się tym interesować i jakie moje zdumienie było kiedy powoli zacząłem zdawać sobie sprawę właśnie z tego że te wszystkie życiowe przeżycia opierają się właśnie o cyfrę sześć. Czasem boję się że mogę być opętany bo szczerze mówiąc moje życie to jeden wielki stres, bieganina i praktycznie nie powodzenia w różnych życiowych sferach.Już sam odchodzę od zmysłów i chyba jeszcze do reszty nie zwariowałem ale postanowiłem podzielić się z Wami moją przygodą z towarzyszącą mi cyfrą 6.W związku z tym miałbym pytanie czy są tutaj ludzie którzy mieli kiedyś lub mają podobnie ? którzy czują że coś z nimi jest nie tak ? Jeśli tak proszę o odpowiedź, być może w dalszej części tematu podam swoje dane mailowe.

Gość Xantramana
25.05.1985r Nawet patrzę sobie że kolejny raz niezłe jaja.Napisałem nieświadomie a jest 5.04 co daje znowu 9 czyli odwróconą szóstkę.Ehh i jak tu nie zwariować ?

Gość szkoda laski
Są takie jaja na ziemi, ale nie każdy się temu przygląda. Zresztą nie warto bo faktycznie idzie dostać na łeb.