Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miiiiiiiiiiiska

zydzi to najwięksi cwaniacy na świecie.

Polecane posty

Gość Miiiiiiiiiiiska

W usa już tak się ustawili, że to oni tam kierują władze. Dobrym przykładem jest niby program żona dla milionera/the millionaire matchmaker, Niby ekspertka która jest żydówką, wpycha i wychwala w każdym odcinku żydków. Najbardziej rozbawił mnie odcinek w którym przychodzi katolik bardzo bogaty i prosi też żeby znalazła mu katoliczkę. I kogo mu podstawia żydówkę :) I jeśli amerykańskie media nie są prożydowskię to ja jestem święty. Obama też zapewne zaproponuje wizy polaczkom tylko muszą wypłacić co nieco jego pejsatym kolegom.

Gość sfdgdsagsad
generalnie też zauważam "sympatyczne" przedstawianie Żydów w amerykańskich mediach niby jest ich w USA tylko kilka % ale znajdzcie mi serial w którym nie ma jakiegoś żydowskiego bohatera - oczywiście pozytywnego

Gość sfdgdsagsad
w sumie podobnie jest z przedstawianiem czarnych w garniturach, na ważnych stanowiskach, w każdym możliwym serialu czy filmie z tą różnicą, że nie idzie za tym wysyłanie pieniędzy i broni do państw afrykańskich i popieranie interesów czarnoskórych na świecie a co dla mnie zupełnie niezrozumiałe, kolejne rządy USA czują się zobowiązane nie tylko popierać Izrael, ale też reprezentować interesy Żydów w innych państwach m.in. w kwestii reprywatyzacji w Polsce

Gość gfsdfgsd
np w takim Glee nabijają się z Jezusa i chrześcijaństwa, a żydostwo jest przedstawione jako coś cool