Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wcale-nie-ździra

jak dobic faceta

Polecane posty

Gość wcale-nie-ździra

zapewne większość z was od razu uzna mnie za drugi podgatunek człowieka, ponieważ jestem kochanką. co więcej, bycie tą kochanką mi nie starcza. jesli masz zamiar mnie obrażać, albo pisać jaka to jestem zła i bez sumienia, to dziekuję. sama dobrze to wiem. wiem też, że nie umiem zyć bez tego faceta. od początku. od roku jestem kochanką. z przerwami, bo dziewczyna tego faceta, nazwijmy go romcio, pare razy sie o nas dowiedziała. wie o tym, że zdradzał ją pół roku, wie o tym, że jak już sie rozstalismy, to znowu do mnie napisał i chciał sie spotkać. kiedy dowiedziała się kolejny raz, postanowila porozmawiać ze mną. ja wzielam cała wine na siebie, zlagodziłam jak mogłam, on jeszcze bardziej jej naslodził. powiedziała, że mu uwierzyła, ale nie jestem pewna. teraz spotykamy sie trzeci raz. romcio pisze do mnie po pijaku, zamiast do niej, pisze ze mna jak ona spi obok. kocham go tak straznie, że zgadzam sie na bycie ta kochanka, byleby tylko mieć z nim jakikolwiek kontakt. wierzę, że to on jest tym jedynym. nie jestem już smarkulą, dla której byłoby to piwersze uczucie, ani nie jestem na etapie idealizowania paertnera. znam romcia bardzo odbrze, jego podejscie do zycia, oczekiwania, znam jego wady i pomimo ich, chce z nim spędzic reszte zycia. chce urodzic mu dziecko i robic kanapki do pracy, wstawac wcxesniej by zrobic kawę i jeść z nimv rano sniadanie w naszym mieszkaniu. oni teraz mieszkaja razem, są ze sobą 2 lata. może jakaś dobra dusza, ktora zna ten ból bycia tą drugą, cholernie zakochaną w faceci podpowie mi cos, co moge zrobic by go odbić.

Gość karolinaaaaaaaaaaaa
jak odbic? uwazam ze on juz od niej nie odejdzie jesli chcialby byc z toba dawno by to zrobil... 2 lata to kupa czasu

Gość grzeszącakobietkaaaaaa
ja jestem, ale Ci nie pomogę bo nigdy bym tego nie zrobiła sama, chociaz bardzo kocham

Gość marcoo
dokładnie. obudz się i przejrzyj na oczy. okłamujesz sama siebie....troche realizmu...

Gość Blindness
Jej, a ja przeczytałam temat jak DOBIĆ faceta ;). Cóż, myślę, że on z nią zostanie, lepiej odejdź od niego, taka walka odbiera ci godności.

Gość Blindness
Jej, a ja przeczytałam temat jak DOBIĆ faceta ;). Cóż, myślę, że on z nią zostanie, lepiej odejdź od niego, taka walka odbiera ci godności.

Gość sfdsdg
a ja myślałam,że kochanki to wredne suki którym chodzi tylko o dobry seks🖐️

Gość Blindness

Gość mayka 33
autorko brniesz w cos co nie ma przyszlosci , ty go kochasz-ok, ale on nie kocha ciebie, bo gdyby cie kochal odszedlby od tamtej dziewczyny a on z nia nadal jest, a ty jestes tylko do lozka, facet jest poprostu wygodny a ty jestes jego ofiara wykorzystuje cie, nie widzisz tego bo go kochasz, ja tez kogos kocham-jest to moj maz i nie wyobrazam sobie zdradzenia go lub on zdradzil mnie , wasz uklad jest chory

Gość karolinaaaaaaaaaaaa
olej go i znajdz sobie innego faceta bo bycie ta 3cia i to w dodatku w tak chorym uladzie... w tak na marginiesie to jego kobieta musi byc pojebana skoro juz 3 raz go przyłapała i dalje z nim jest to jest gorzej pojebana od ciebie

Gość mayka 33
autorko to co piszesz mnie szokuje chyba jestes dosc prosta glupia dziewczyna pozdro

Gość Blindness
Słuchaj przykra sprawa. Jesteś naiwna. To, że mówi, że cię kocha i , że chce z tobą być nie znaczy, ŻE TAK JEST. Próbuj odejść od niego, jeśli cię kocha gdy postawisz mu ultimatum odejdzie od tamtej, jeśli machnie na to ręką masz odpowiedź .

Gość karolinaaaaaaaaaaaa
jak to nie chce go puścić? przymurowała go?

Gość łazuka 2
w temacie masz jak dobić faceta i myślę, że to właśnie chcesz zrobić... w miłości jak na wojnie - nie ma zasad, ale można się ze sprawami obejść z honorem i godnością, albo bez... Jeżeli chcesz z nim być, pomimo, że wiesz, że również z Tobą śpiącą u jego boku może smsować do innych, albo po pijaku pisać do nich zamiast do Ciebie, a także jeżeli znasz jego wady, czyli m.in. że jest bukłakiem z gównem i tchórzem, jeżeli trzyma związek z jakąś laską, naprawia go wielokrotnie szargając przy tym jej uczucia, nerwy i zwyczajnie marnując czas, podczas gdy cały czas Ci mydli oczy, to nie bardzo wierzę w Twoje "nie jestem na etapie idealizowania partnera"... no chyba że jesteś z typu uległych suczek, które lubią sponiewieranie. Myślę, że skoro on jest cały czas z tamtą i naprawia to non stop, to albo ma Cię w dupie, ale mu pasujesz bo może poruchać, albo jest jebnięty koleś, a ty się dajesz na to nabrać... Co z oczu to z serca, albo w te albo we fte. weź facetowi powiedz żeby się zdecydował, skoro nie odpowiada Ci poligamia, zamiast pierdolić bułkę przez bibułkę i szargać ludziom życie. jak nie, to zostaw ich w spokoju, zmień numer komórki, adres mailowy i powiedz mu żeby się odpierdolił od Ciebie jak nie chce z Tobą być. Ale czy Tobie to pasuje? Może po prostu facet Cie pociąga bo zajęty, a jakby ją dla Ciebie zostawił to za 2 lata CI się znudzi? weź się ogarnij

Gość znajdz sobie...
faceta do kochania i do ruchania... Bedziesz w tej samej sytuacij co romcio i bedzie z glowy!!!!!!!!!!

Gość marny popis
wcale-nie-ździra romcio znalazł głupia (ciebie) do ruchania i tyle, to marzenie każdego faceta, jedna do ruchania druga do życia i uczucia jak by co czuł do ciebie dawno by bym z toba piszesz że nie chcesz zostać sama, ale Ty jesteś sama, on cie okłamuje żeby tylko podupczyc, jak by coś się stało to zaraz wróci do tamtej a ciebie kopnie w dupe obudż się dziewczyno

głupota ludzka nie ma granic, liczysz na to że ktoś napisze ci jaką to jesteś wyrozumiałą i wspaniałą kochanką, poda gotowy przepis na odbicie tej drugiej( niezrównoważonej osobie) faceta, który nie przedstawia sobą żadnej wartości podobnie jak wy obie, chcesz być szanowana to szanuj innych,

Gość Hahahaha!
Jak dobić? Zobacz film ze świniobicia i tą męską świnie ubij tak samo. Podobno ludzkie mięso ma cudowne właściwości. :P

prawdziwa-nie-ździra czemu chcesz być z cipą która boi się decydować o własnym życiu? Brutalna prawda jest taka że ma was dwie i dobrze mu z tym a wy idiotki dajecie się wodzić za nos. Idcie razem na piwo i go olejcie ;) Albo dogadajcie się zróbcie jakiś grafik? jedna w parzyste druga w nie parzyste dni? Jak obie go kochacie i najwyraźniej tolerujecie swoją obecność w tym "związku" to może najlepsze wyjście?

Gość Nocny pukacz
Zdzira, dobry jest ten twój kochaś, bzyka swą prawowitą laskę, i bzyka ciebie, i jeszcze we dwie go kochacie. Ba żyć bez takiego judaszowego fiuta nie potraficie. O biurwa rucha sobie dla sportu a ciebie traktuje jak zdobyte własne trofeum. Zazdroszczę takie układziku!!! Ale bym sobie na boku pogrzał taką naiwną, która myślała, że dupa i zdrada otwiera drzwi do miłości i szczęścia.

Jak by Cię kochał, jak mawia, to by był z Tobą a od tamtej odszedł :) mówić "kocham" potrafi każdy, a jak jest w praktyce? Bo jak nie jest z Tobą tylko z tamtą, to sorry, ale jak na moje oko to on kocha tamtą, a ze i Ciebie posuwa to już świadczy o nim. Pamietaj, ze jak z nim bedziesz kiedys to zacznie i Ciebie tak samo traktować jak swoją obecną :) chcesz być zdradzana? Powodzenia

Gość ja wam powiem
Moge byc jego workiem na sperme, byle mnie tylko nie opuszczal. Nie chce zostac sama, ale pomimo tego nie wiem, jak go mam dobic, zeby odszedl od niej. romus by odszedl od niej juz dawno, ale ona go trzyma, nie pozwala mu odejsc, a on tak naprawde mowi ze to mnie kocha i ze mna chcxe spedzic reszte zycia on ma 37 lat, nie ma auta, zyje na zasilku i jakies lewe interesy prowadzi. to sa jego wady. I tak poza tym jest kochany JA TEGO NIE CZYTAM DALEJ BO ALBO TO JEST JAKAŚ SŁABA PROWOKACJA ALBO TY DZIEWCZYNO JESTEŚ NAPRAWDĘ JAKAŚ GŁUPIA- TZN NO JESTEŚ NA PEWNO. JA NIE KRYTYKUJE ŻE JESTEŚ KOCHANKĄ PIEPRZ SIĘ Z KIM CHCESZ ŻONATY CZY NIE TO TWOJA SPRAWA. ALE MOGŁABYŚ BYĆ PRZY OKAZJI TROSZKĘ MĄDRZEJSZA. ILE TY MASZ LAT W OGÓLE 18 ? NO MAX 20. I ZERO SZACUNKU DO SAMEJ SIEBIE TO JAK FACET MA CIE SZANOWAĆ ? "worek na spermę" O MY GOD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!