Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieśmiaalass

czego on jeszcze odemnie chce?

Polecane posty

Gość nieśmiaalass

bylam z facetem 3 lata byl moim pierwszym i ja jego pierwsza dziewczyna. 3 lata temu rozstalismy sie, on chcial rozstania. od tamtej pory spotykalismy sie (niezobowiazujaco), kontaktowalismy sie, czasami jezdzilam do niego na jakis film... jakies 3 tygodnie temu gadalismy na gg o cos sie wkurzylam i wypalilam na koniec: aha i zycze ci powodzenia z ta z ktora teraz sie spotykasz. myslalam ze zaprzeczy ze bedzie pisal o co ci chodzi, z nikim sie nie spotykam. nagle slysze dzwonek telefonu, odbieram on mowi: a skad ty wiesz ze z kims sie spotykam? jakos serce mi szybciej zabilo bo nie spodziewalam sie, ale mowie: aha to po co sie ze mna kontaktujesz? gdybym miala faceta to odrazu zerwalabym z toba kontakt. nic nie odpowiedzial, rozlaczylam sie, pozniej pisalismy troche na gg. zadalam pytanie dlaczego nic mi o tym nie powiedzial, a on: balem sie wlasnie takiej reakcji, ze zmienisz numer i nigdy sie nie odezwiesz. ja na to: bo sie nie odezwe jestes z kims to wara odemnie czesc i nie pisz, on na koniec: kurcze no jak uwazasz, ale ja wolalbym nie tracic kontaktu z toba. dziewczyny wy myslicie, ze to byłe naprzykrzaja sie ex facetom, moze sa takie przypadki, ale w wiekszosci to faceci naprzykrzaja sie ex dziewczynom, a swoim pociskaja takie bajki o nachalnosci bylych dziewczyn. nie wierzcie! i myslicie ze dobrze zrobilam zrywajac z nim kontakt? wy rozmawiacie z bylymi facetami, gdy oni sa z kims?

Gość nieśmiaalass
upupupup