Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rhthr

czy powinnam szukac mezczyzny?

Polecane posty

Gość rhthr

mam 30 lat jestem po operacji biodra powiedzmy sobie szczerze juz nigdy nie bede mogla wyczyniac w lozku niewiadomo czego mam duze ograniczenia zasadnoczo wskazane sa 2 pozycje seksualne z czego zadna jakos specjalnie mnie nie kreci zachorowalam w mlodym wieku ale mialam wtedy faceta uwielbialam sie bzykac, w kazdy sposob, potem przyszla operacja i sie skonczylo chlopak hmm niby wielka milosc jednak bez zajakniecia mnie zostawil pod jakims blachym pozorem, jestem 4 lata sama wczesniej czulam sie gorsza przez te biodra, t,a niesprawnosc teraz tesknie za bloskscia chcialabym poznac mezczyzne ale czy to mozliwe/?czy ktos zechce mnie wiedzac o moich ograniczeniach? jestem ladna, zadbana , nie widac tej niepelnosprawnosci na pierwszy rzut oka dopiero jak powiem ;/tyllko ze teraz to seks jest najwaznieszy u mezczyzn

Gość genowefaa
Dziewczyno, a co to za pytania? Masz takie samo prawo do szczęścia i miłości jak każdy inny człowiek. A co powiedzieliby na to niewidomi, albo ludzie na wózkach? Wielu z nich zyje w szcześliwych związkach. Mam znajomą - raz jest w stanie chodzić, a zdarza się, ze przez jakis czas chodzi o kulach, albo wręcz nie chodzi. A mąż wpatrzony w nia jak w obrazek. Dla prawdziwej miłości nie ma znaczenia jak wyglądamy.

Gość rhthr
boje sie ewentualnych zdrad z tego powodu

Gość masz racje mezczyzni teraz tyl
ko patrza tylko jak zaliczyc panienke.glebsze uczucia sie dla nich nie licza.a juz jak ma jakis tam defekt,to przeciez koniec swiata!ja urodzilam sie chora i wiem cos o tym!przyjazn tak!zwiazek w zadnym wypadku!

Na pewno nie są to wyłącznie dwie pozycje... To ci mogę powiedzieć... Znajdz rehabilitanta, który zajmuje się też seksuologią, to ci pokaże ich więcej... To raz, a dwa po kilku latach od operacji bedziesz mogła próbować wykonywać większe zakresy ruchów w tym stawie niż zalecaja... To znaczy nie pełne, jak u zdrowego człowieka, ale sama się o tym przekonasz, że jak zegniesz biodro do 100 stopni i się nic nie dzieje, to znaczy, że można..

Gość rhthr
mam endoproteze wiec nie mozna wielu rzeczy i ruchow do konca zycia wykonywac bo grozi to zwichnieciem albo poluzowaniem biodra

Tak tak ... wszystko się zgadza. tylko wiem, co mówią inni z endoprotezą i sama widzę, że nie trzymają się kurczowo wyłącznie tych zakresów ruchów, których powinni się trzymać..

Ale nie o tym jest temat. Ja uważam, że powinnaś szukać mężczyzny, poza tym do końca życia z laską chodzić nie będziesz przecież.. I przecietny człowiek nie zauważy nawet żadnej różnicy. A z jakich okolic jesteś??

Gość rhthr
edyciak ja traumatycznie przezylam te operacjie boje sie nie trzymac sie tego co mowia i zrobic sobie krzywde i znowu isc pod noz;/ skad znasz tych z endo?

Gość samotny...........
ja chetnie bym Cie poznał miła kolezanko :))

Gość mnjnj
jjvgvg

Gość Magdalena__27
naucz sie dobrze laske robic i tym nadrobisz ;)

Gość Al Bundyyyy
ja Cię chętnie bzykne w pozycji jakiej tylko chcesz