Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężatka81

Poświęciłam się jemu

Polecane posty

Gość mężatka81

Czesc mam problem jak wyzej. Gdy byłam panną olewałam facetó, mialam ich na przeczki. Teraz mam przystojnego meza, którego praktycznie kazda laska chce miec.Mamy 2letnie dziecko. Ja całkowiecie zapomniałam o sobie, czuje sie gorsza od meza. Wogole jak zaczac znowu zajmowac sie sobą mając dziecko, niewiele kasy i brak znajomych. Jak przywrocic dawna mnie(bedąc w stanie malzenskim i z dzieckiem). Jak wzniecic w facecie to co bylo kiedys?

Gość Marta35,.,.
Tego co było kiedys juz chyba nigdy nie wzniecisz. Zmieniłas sie Ty ,zmienił sie Twoj mąz,minęło wiele lat,macie za soba mase doswiadczen. Musisz po prostu zaakceptowac fakt ze juz nigdy nie bedzie tak jak kiedys co nie oznacza ze nie moze byc dobrze,a nawet lepiej niz kiedys. Kazdy wiek ma swoje atuty i nie trzeba tęsknic za przeszłoscia tylko zyc terazniejszoscia. Sprobuj odkryc uroki waszego obecnego zwiazku ,poscig za czyms co dawno umkneło moze tylko przyczynic sie do stacenia tego co ma sie teraz.

Gość mężatka81
nie jestem stara raszpla chcesz moge ci przesalc foto. i nie bede siedziec caly czas w garach bo tak jak on racuje i po za domem mam inne obowiazki.

Gość mężatka81
No ale jakos to rbią dziewczyny, ze maz cały czas za nimi lata. Jak one to robią?

Gość mężatka81
dobra gdzie mam je wkliec??

Gość mężatka81
ok zarejestruje sie na fotosiku i wam pokaze.

Gość mężatka81
dodałam dwa zdjecia , zaraz je skasuje. Uwazam że az tak zle ze mna nie jest , ale kiedys było o wiele lepiej. :(

Gość mężatka81
ihaa ale zauwaz ze czasami kobieta jest paskudna a facet za nia lata. Cos w tym jest

Gość mężatka81
poczekajcie wyloguje sie i podam wam linka jeszcze raz

Gość pssssssssssssssst
Wystarczy tylko chciec.

Gość mężatka81
kurcze tylko nie chce zeby mnie ktos rozpoznal

Gość mala malenka.
ja tez kiedys bylam piekna i mloda, facetow mailam na peczki ale olewalam to. Poznalam mojego teraz juz meza, bardzo kocham, mamy dwojke dzieci i wiem ze nadal jestem ladna i atrakcyjna, wygladam na max 20 lat i kazdy mi to mowi a mam wiecej...jednak zaniedbalam sie, brak ochoty i czasu na dbanie o siebie, praca, dom, dzieci i tak w kolko. Chyba tez musze cos zmienic w sobie...

Gość mężatka81
81 to moj rocznik zwykle daja mi dwa lata mniej. Ale nie o tym tutaj. Jak znowu sprawic zeby byl zazdrosny. Jak sie wyrwac z domu majac dziecko. Jak to zrobic?

Gość mężatka81
dobra usowam fotki . pomozcie ludziska :P moze faceci wiedza co zrobic, albo jak to zrobic zeby facet znowu poczul zagrozenie.

Gość mężatka81
mala malenka a ile masz lat?

Gość mala malenka.
mam 27 lat

Gość mala malenka.
tez musze cos zmienic...niedawno zaczelam prace wiec wyszlam do ludzi ale po taki czasie nie umiem sie odnalesc wsrod tych ludzi...:/ zalosna jestem.

Gość mężatka81
kurcze jak zaczne sie spotykac z moimi kolegami to mnie zaczna wyzywac od takich i owakich, juz nie wiem co mam robic

Gość mężatka81
mala malenka ja tez niedawno zmienilam prace, jestem swierzak w firmie :) mam do czynienia z klientami( w tym z facetami) , ale mojego to wogole nie rusza;/ a twoj chociaz daje Ci jakos do zrozumienia , ze sie Toba intersuje

Gość hyperon
masz ładne ciało po ciąży. Żadnych rozstępów, wszystko git. Gdzie ci wasi faceci mają oczy... eh

Gość mężatka81
bo nie chce zeby mnie rozpoznano , a dlaczego pytasz czy mam tatuaz?

albo jak to zrobic zeby facet znowu poczul zagrozenie. chcesz milosci opartej na zagrozeniu ? strachu ? i niepewnosci ?

Gość mężatka81
hyperon dzieki, mojemu akurat juz sie przejadlo lub spowszednialo. Lub nie czuje juz zazdrosci bo teraz nei wychodze nigdzie.

Gość IchLiebeDas
mężatka81 ale musisz to wziąć do wiadomości, że lata lecą, i z nimi nasza młodość. Faceci mają to do siebie że lubią młodsze, nie koniecznie ładniejsze, choć często są ładniejsze ale nie zawsze

Gość mężatka81
nic nie ma a skad jestes i kom jestes , moze sie znamy

Gość ginerwon
albo jesteś zwyczajnie próżna i potrzebujesz nieustannych zachwytów by żyć a satysfakcją dalej.