Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężatka81

Poświęciłam się jemu

Polecane posty

Gość mężatka81
czy tytuł to sugeruje ze jestem prozna niesadze. nic nie ma dlaczego teraz ty nie chcesz sie ujawnic?

Gość mala malenka.
moj moze nie daje mi do zrozumienia ze jest zazdrosny ale nie ma wogole powodow zeby tak mowic. Czesto powtarza ze jestem sliczna, mam zajebiste cialo, ze mnie kocha i wogole takie tam. Chociaz ostatnio w rozmowie powiedzial ze nie podobalo mu sie to ze we wczesniejszej pracy podwozil mnie do domu moj szef(bo mial po drodze, doslownie1 przestanek) i mowil tez ze facet zawsze jest zazdrosny mimo ze tego nie okazuje, ale powiedzial to juz tak ogolnikowo. Kiedys jak zmienilam styl ubierania sie, tzn zalozylam obcasy, fajne ciuchy, wymalowana szlam do pracy to otwieral oczy z podziwem mowiac cos w stylu : o kurwa.." teraz juz mu jakos przeszlo. Chyba musze znowu cos pozmieniac.

Gość ginerwon
sugeruje, nawet bardzo.

Gość mężatka81
Czyli jezeli zalezy mi na tym zeby w moim partnerze wzbudzic pozadanie i byc przez niego podziwiana to znaczy ze jestem prozna tak?

Gość mężatka81
Mala malenka pytanie tylko co? Ja tez sama nie wiem co robic, lub co zmienic? No i z malym dzieckiem nie bardzo moge zaszalec, nawet zeby gdzies sie wyrwac.

Gość mala malenka.
a ilke ma twoje dziecko??Sorrki ale nie doczytalam/.

Gość mężatka81
2lata

Gość mala malenka.
moje maja 6,5 i 3 latka. Dzis siedze sama w domu, maz w pracy, jedno dziecko w szkole a drugie u babci. I sie obijam;)

Gość mala malenka.
moje maja 6,5 i 3 latka. Dzis siedze sama w domu, maz w pracy, jedno dziecko w szkole a drugie u babci. I sie obijam;)

Gość mężatka81
ginerwon odpowiedz na pytanie?

Gość mala malenka.
a to juz nie jest tak zle...w tym wieku mozesz zostawic dziecko gdzies u babci, razem wyjsc mozecie wieczorem gdzies, albo ty sama.

Gość mężatka81
mala malenka ja jestem w pracy aktualnie nie mam klientów wiec luz. Kurcze masz prake juz z glowy. Ja chyba na drugie dziecko sie niezdecyduje.

Gość Majaova
mężatka81 a jak rodziłaś? cesarka czy poród naturalny?

Gość ich wybór
większych głupot nie czytałam czy wy naprawdę jesteście takie ograniczone?

Gość mężatka81
wlasnie niebardzo, mezwoi sie nie podoba kiedy planuje sobie wyjscie a on musi zostac z dzieckiem. gdy jestem w pracy rodzcie lub tesciowa zajmuja sie dzieckiem w dzien wiec wieczorem zabieramy im malego zeby mogli odpoczac no i tak samo robimy w wolne dni. jestesmy z mezem po za domem kilkanascie godzin. A dziadkowie juz nie pierwszej mlodosci.

Gość mężatka81
naturalny :) w zyciu cesarka

Gość mężatka81
nic nie ma to ty powiedz kim jestes i skad , ty widziales moje zdjecia ja twoje nie wiec dlaczego mam sie spowiadac

Gość mala malenka.
dlaczego sie nie zdecydujesz na drugie?? Ja na szczescie mam juz pieluchy i butelki za soba wiec teraz to juz tylko z gorki. U nas tez babcia zajmuje sie w dzien mlodszym. Wiecziorem jak juz dzieci spia czasem robimy sobie jakas kolacje przy winku czy cos, wspolny film, i takie tam. Ale tez nigdzie raczej nie wychodzimy, a ja sama to juz tym bardziej.

Gość mężatka81
Bardzo meczylam sie po porodzie. Wyszlo ze mnie kilka choróbstw.... Zazdroszcze tym ktorym sie rodza blizniaki maja z glowy ;). my tez wiecozrami jak jest mozliwosc pijemy sobie winko itp. ale to juz nie to co kiedys eh... tymbardziej ze oboje duzo pracujemy i jak wraca sie z pracy to juz sie nic nie chce

Gość mężatka81
nic nie ma ......pomyls czlowieku jesli mnie rozpoznajesz to moje imie moze ci w zupelnosci wystarczyc. i 38 mlin ludzkosci nie ma tu nic do rzeczy . powiedz kim jestes badz konkretna osoba a nie burzysz braz calej oosby.

Gość mężatka81
obraz całej rozmowy...

Gość mężatka81
no to skoro uwazasz ze twoje imie nic mi nie powie a tymbardziej mijescowosc wiec sie nie znamy nie mam co przedstawiac imienia.jesli podasz prawdziwe dane i naprawde sie znamy bedziesz mial odpowiedz.

Gość mężatka81
mala malenka jesli bedziesz chciała pogadac podaj jakis kontak, tutaj widze rozmowa schodzi na inny tor niezwiazany z tematem

Gość mężatka81
yezz mowisz milosci opartej na zagrozeniu. nie znam takiego zwiazku w ktorym monotonia utrzymala zwiazek. Nie mowie tutaj o zdradach i rzucaniu sie z okna mowie tutaj o tym czym , tym dreszczyku ktory powinien od czasu do czasu sie pojawiac

Gość cuda niewidy
nie zwracaj uwagi na tego kretyna...niech sobie gada

Gość mężatka81
cuda niewidy wlasnie tak robie inaczej sie nie da

Gość Brunnet29
moja żona miała cesarkę, szew pozioma linia niewidoczna, chodziła na jakieś zabiegi do kosmetyczki że teraz sam się połapać nie umiem gdzie ta linia przebiegała, po porodzie bardzo szybko doszła do siebie, musiała nosić tylko taki szeroki pasek jakiś czas, ale za to sprawy sexu się nie zmieniły, nadal jest taka jak kiedyś, nie łudźcie się że jak was lekarz zaszyje to będziecie takie jak przed porodem, te zmiany zachodzą nie tylko na zewnątrz ale i wewnątrz

Gość mala malenka.
a ile jestescie po slubie, ile lat razem??My w czercu bedziemy miec 7 rocznice slubu, razem juz 10 lat. Jak jest u was na codzien??okazuje ci jakas czulosc, zainteresowanie??

Gość mężatka81
brunnet29 nie mialm cesarki , wiec nie wiem do czego to bylo

Gość mala malenka.
a tego goscia olej