Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elenita

nieregularny cykl a ciaża

Polecane posty

Gość elenita

czesc dziewczyny prosze o wypowiedz te ktore maja nieregularne cykle ja mam cykle np. z ostatnich 6 m-cy to: - 33 -29 -30 -27 -31 -36 ostatni w kazdym cyklu obserwuje sluz, temperature, czuje bole owulacyjne i nic a nic nie moge zajsc badania krwi OK, cytologia Ok, jajniki Ok, w ciazy juz raz byłam i zaszłam w pierwszym cyklu staran przy cyklach 33 dniowych . moze cos robie nie tak ? podpowiedzcie czy udało wam sie zajsc w ciaze przy bardzo nieregularnych cyklach ??????? co robiłyscie ? wykluczajac choroby

Gość ooooolaaaa
ja również mam nieregularny cykl, i nadl w ciazy nie jestem

Gość kfiatkowy kfiatek
ja tez mam ten problem.zainwestowalam w cyclotest. kobiety bardzo go chwala wiec mam nadzieje ze i mnie pomoze. to taki komputerek ktory bezblednie (w 99%)pokazuje a dni plodne

ja również mam nieregularne cykle od 33 do 47 i też mam skok temperatury, ból owulacyjny, kłucie jajników... ale jeszcze wciąże nie zaszłam choc staram się już 13 cykl... :( badań jeszcze żadnych nie robiłam bo się boję co lekarz powie :(

Gość elenita
a ja sie bardzo denerwuje juz tym wszytskim najgorszy fakt, iz mamy taka prace z mężem , ze czasami po miesiac sie nie widujemy , on wyjezdza potem ja, potem on pracuje po 12 H jest zmeczony i tak w kółko gdybym miała regularny cykl to chociaz moglibysmy w konkretnym terminie staranka zaczac a tak nigdy nie wiem czy bedzie 33 czy 27 kurcze juz mam tego dosc a tak pragne dziecka