Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika kropka kropka kropka

Czy chcielibyście mieć dziewczyne EMO

Polecane posty

nie tne się - no może raz, bo mnie koleżanka namówiła, nie myśle cały czas o samobójstwie - tylko czasami jestem całkiem normalna, lubie poprostu ten styl. Co myślcie o takich dziewczynach :classic_cool: ;)

Gość autorko
ile masz lat?

Gość biowax szampon
ja myślę, że te Emo to dzieciaki z problemami, które nie wiedzą jak zwrócić na siebie uwagę, ogólnie strasznie chory i tani trend, trzeba mieć nieźle poprzestawiane w główce, żeby chcieć się przypodobać podcinając żyłę... Znajdziesz chłopaka- również Emo, bo raczej normalnemu facetowi się nie spodobasz, nie rób z siebie clowna, nie widzisz jak wszyscy zbijają się z tych Emo-pokemonów? Wszyscy wyglądają tak samo- czarne (obowiązkowo!) włosy ścięte na bobra, dziwacznie pomalowane oczy na pandę, i kolorowe adidasy tudzież reeboki, no klony

26

Gość tommy vercetti
i chuj wam do tego jak wyglądają, ale nie mieszkamy w popierdolonej polsce gdzie każdy powinien chodzić do kościoła, wyglądać tak samo i nie wyróżniać się pod żadnym pozorem

Gość abercombie
chcialbym dziewczyne emo ...ale one nie chcą mnie :D

Nie, nie chciałbym ponieważ emo zazwyczaj nic o życiu jeszcze nie wiedzą ale już z góry je skreślają. Jak można z kimś takim być? Czy ktoś kto zadeptuje, niszczy, neguje miast budować, wspierać, ubogacać będzie zdolny uczynić związek czymś dobrym, wyjątkowym, sycącym?

no to mne pocieszylscie ;-O 😭

Gość tommy vercetti
wszystko zależy co masz w głowie

Gość biowax szampon
prawiczku bez wiary- powiedz w jaki sposób styl emo jest seksowny? Ja widzę czarno-różowe ciuchy, misie pod pachę, kolorowe sportowe buty- koniecznie wysokie czyli za kostkę jak do kosza, czarne obciętę kudły ze smętną grzywką na bok i te podkrążone oczy.. Czasem kolczyk w wardze, tak to głównie nad górą wargą... Wszyscy tacy sami- niby smętni i ponurzy ale ten róż i te pluszowe misiaczki które ciągną za sobą.. Jeżeli to jest dla Ciebie seksowne ok, Twoja sprawa, ja uważam że to żenujące

Gość prawiczek t244
Mi sie tez pdooba ;) lepsza emo niz klon z H&M'a albo inna modnie wystylizowana lafirynda ktora mysli ,ze jest fajna buhaha

ale ubieranie sie w stylu emo czasem nie wyglada az tak zle, raczej delikatne emu nie zawsze wyglada zle a masz jakis znajomych emu w swoim wieku? bo chyba w wieku 26 lat to zadkosc :D

Gość ES!
Żenujący jest widok zaniedbanej osoby brudnej smierdzacej z brzydkimi zębami z paskudnymi pasemkami albo łysą głową w brudnych butach z ccc za 59,99 .

Gość hdfudhuc
Chyba za stara jestes na Emo. Ja nie lubie, wygladaja jak przyglupy i ta cala ich filozofia jest zalosna.

Gość biowax szampon
prawiczek t244 "Mi sie tez pdooba lepsza emo niz klon z H&M'a albo inna modnie wystylizowana lafirynda ktora mysli ,ze jest fajna buhaha" a EMO są oryginalni? Przecież dokładnie wszyscy są tacy sami. Można być oryginalnym na wiele sposobów, na pewno nie klonując modnisie z H&M ani czarno-różowe dziwadła owładnięte myślami samobójczymi. Jeżeli taka pseudoryginalność jest wg. Was super- wasza sprawa, dla mnie to pozór oryginalności ukrywający górę kompleksów.

Gość uuu////
no wlasnie jak wygladasz? masz twarz nastolatki ? Jesli tak to ok. Ale nie moge sobie wyobrazic 30 latki tak wygladajacej :D:D

wyglądam młodo na 18 :) :P ciesze się, że niektórym jednak się podoba

gdybys byla prawdziwa emu to bys wszystko robila zgodnei z ich filozofia, a na pewno bys sie nie zastanawiala, co inni mysla na Twoj temat :D:D:D

a co nie można się spytać ?? !!!

Gość biowax szampon
zgadzam się z m a dz- po co pytasz czy to się komuś podoba czy nie? Coś tu trąci fałszem, a chyba najbardziej oryginalni jesteśmy będąc sobą a nie kopią kopii skopiowanego dziwaka