Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cuda niewidy

pyt o sex po alkocholu

Polecane posty

Gość cuda niewidy

powiedzcie kobietki, czy lubicie uprawiac sex po alkocholu???Faceci niech tez sie wypowiedza, czy lubia sie kochac jak partnerka jest troche wypita??Ja lubie, zawsze wtedy jestem bardziej owarta przy mezu i wiem ze maz tez wiedzac ze ja jestem po alko to moze sobie na wiecej pozwolic...tzn wdl zawsze moze ale tak jakos jest ze jak ja wypije i on to robi rozne inne rzeczy fajne w lozku. Czasem nawet mi mowi ze dzis mnie upije i bede latwa:) a jak jest u was?

Gość cuda niewidy
a najbardziej lubię jak wali mnie szufelką po dupie lub wpuszcza mi świerszcze do tylka uwielbiam to leże narąbana i czekam co dalej tez tak macie

Gość alkochol a co to takiego
to jest jakis dopalacz, psychotrop o co chodzi????????????

Gość mezczyznaanki
Ja ostatnio jak uprawiałem seks po spożyciu alkoholu z moją dziewczyną to absurd. Kiedy wytrzeźwiałem dowiedziałem się,że jej odbyt lizałem i piłem mocz :s Aż mi słabo do dziś... ;D

Gość cuda niewidy
co za beznadzieja...nikt normalny nie umie sie wypowiedziec. To forum faktycznie spadlo na psy!!!!!!nie obrazajac pioeskow..

Gość mezczyznaanki
potem zlizywałem jej kał z piersi to akurat mi się podobało

Gość hehehhehe
najlepiej jest ostro się stankować, to można na wzajem na siebie rzygać przy 6/9 leżącym na boku. na początku trochę gryzie, ale jak się przyzwyczaić to jest całkiem fajnie takie ciepełko z ust ukochanej osoby. tylko warto pod prześcieradło ceratę wystawić...

faktycznie - za dużo tu durnych odpowiedzi we wszystkich tematach... Kobiety faktycznie są bardziej otwarte po alkoholu, faceci za to mają większy problem z potencją jeśli przesadzą ze spożyciem ;) ale za to jak się uda to długość stosunku wymiernie się poprawia ;)

Gość meeg36
niom wiem coś o tym :)

Gość oranż*
facetom nie staje fajfus:O

Gość prince 2011
Po alko - fajna sprawa. Nawet we względnie otwartym związku zwykle są obszary tabu. W taki właśnie sposób moja żoneczka odkryła jak rajcujący jest paluszek w pupie. Na trzeźwo zawsze była zablokowana do takich zabaw. A po pijaku, w trakcie seksu jak już była bardzo podniecona, dostała niesamowitego odlotu od wiercenia paluszkiem w dupci.

Gość teinaxxx
po alkoholu heheh różne rzeczy się dzieją, zazwyczaj jest tak, że partnerzy zaczynają próbowac nowych rzeczy bo są bardzo rozluźnieni :) ja bardzo lubie po alkoholu :P choć dużo nie piję :) ale wtedy jest jeszcze zabawniej i o to chodzi :)

Gość ja zawsze jestem otwarta
ale lubię po alko bo jestem jakoś bardziej wyluzowana. no i partner ma wtedy mniejsze opory żeby mówić mi o swoich fantazjach. on jak wypije to dłużej może co też jest zaleta.