sztyca 0 Napisano Kwiecień 5, 2011 Witam. kiedy miałam dzień płodny poniosło nas z chłopakiem i wsadził mi penisa. dosłownie 2 ruchy i wyjął, lecz wydzielił sie płyn na jego członku czy to wystarczy żeby zajśc w ciąże? dodam że dużo czasu zanim wszedł pocierał i trzymał przyo moim "wejściu" jaka jest szansa ze jednak zajde? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak!!!!!! Napisano Kwiecień 5, 2011 Jak oczywiscie mialas pecha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sztyca 0 Napisano Kwiecień 5, 2011 czy mam sie martwic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amelka90 0 Napisano Kwiecień 5, 2011 szanse są naprawdę małe,zrób sobie test i będziesz wiedziała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sztyca 0 Napisano Kwiecień 5, 2011 To sie stało w tą noc na test za wcześnie i nie wiem czy sie zastanawiać nad esca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amelka90 0 Napisano Kwiecień 5, 2011 który to był dzień cyklu?i jak długie masz cykle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sztyca 0 Napisano Kwiecień 5, 2011 w sumie noc z 14 na 15 dzień. tak 25, 29,30 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sztyca 0 Napisano Kwiecień 5, 2011 ostatni był 29dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amelka90 0 Napisano Kwiecień 5, 2011 no nie wiem co mam ci poradzić,możliwość niby jest,ale bardzo mała,a ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sztyca 0 Napisano Kwiecień 5, 2011 w listopadzie 20 mam obawy właśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amelka90 0 Napisano Kwiecień 5, 2011 jeżeli aż tak bardzo się obawiasz ciąży to wez escaelle i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sztyca 0 Napisano Kwiecień 5, 2011 Czytam różne podobne przypadki i właśnie wszędzie zdania są podzielone. Mówią że nikłe szanse a raz że duże i to mi miesza w głowie:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Top***Secret Napisano Kwiecień 5, 2011 weź postinor i po kłopocie, po co masz się głowić, czy zaszłaś czy nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaitana 0 Napisano Kwiecień 5, 2011 Zależy od losu. Jak masz szczęście to nie zajdziesz, a jak masz pecha to zajdziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Top***Secret Napisano Kwiecień 5, 2011 50/50 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no to rzeczywiście Napisano Kwiecień 5, 2011 was poniosło...wsadził ci penisa...2 razy...sorry ale to było śmieszne!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CytrynusiA 0 Napisano Kwiecień 6, 2011 Mnie tez twwój post rozbawił, wsadzil penisa dwa razy, oj dzieci dzieci... Szanse na zajście są 50/50. Test 14 dni po stosunku albo lec po postinor/escapelle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach