Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aldiyhbrg

--nadal boicie się końce świata w 2012? Poczytajcie trochę...---

Polecane posty

Gość aldiyhbrg

"Sprawa przedstawia się następująco: Wiele sekt ogłasza końce świata gdy nadzchodzi koniec stulecia, natomiast gdy nadchodzi koniec tysiąclecia wszyscy dostają hyzia. Wszędzie, dosłownie na każdym rogu w roku 1999 można było natknąć się na osobę oferującą zbawienie w zamian za przyłączenie się do sekty. Osoby te móiwły iż tylko ich wiara jest właściwa i inni będą potępieni. Nastąpił rok 2000. I co? i nic. Ale odpowiedzmy sobie na pytanie. Czemu akurat w tym roku miałby nastąpić koniec świata gdy w roku 1000 również nic się nie stało, ani pod koniec żadnego innego stulecia? kolejne pytanie, czemu akurat koniec świata musi nastąpić według kalendarza gregoriańskiego? i tutaj przechodzę do przepowiedni majów. Mówi ona o "końcu świata". ale czy ktoś doczytał co oznacza ten koniec świata? Nie bardzo, bo to juz chyba wymaga zbyt wiele wysiłku. Otóż dla majów słowo świat oznacza cykl trwający 26 000 lat. I właśnie jeden z tych cykli ma się skończyć w 2012 roku. Nie ma to być koniec naszej nędznej planetki. Nie rąbnie w nas wielki meteor a ludzie nie wyginą. Koniec cyklu według majów oznacza pojawienie się czegoś nowego na ziemi, najprawdopodobniej nowej cywilizacji. I to jest cała tajemnica końca świata w roku 2012."

Gość do dziewczyny portugalczyka
to labek i goldenek? :)

Gość lidkaaaaaa
Koniec swiata, dobre sobie. Szczerze to malo mnie to obchodzi, co ma byc to bedzie.

Gość cacy
szczerze na to liczyłam, ale niestety przeczytałam ostatnio na onecie, że koniec jednak ma być w 2116, bo że ktoś źle zinterpretował kalendarz Majów i ten koniec nie ma wcale wypadać w 2012. a szkoda 😭:o bo tyle zła na świecie, że powinien nastąpić jego koniec. mówię poważnie - chciałabym tego.

Gość Naczelny Czarnowidz RP
myjta się dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny pieżta chłopaki gacie bo i wy swoich chwil nie znacie. Ostatnia wiarygodna prognoza Miastu i Światu.

Gość do dziewczyny portugalczyka
cudne :) ja mam czarnego labka i białą labkę :)

Gość Naczelny Czarnowidz RP
może też być pierzta, ale kutasa na to kłade i dalej jade,