Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wetrwtybbt

Dziwne poglady dziewczyny w ciazy

Polecane posty

Gość wetrwtybbt

Moja kolezanka Natalia jest w ciazy,ostatnio rozmawialysmy o tym i ja mowie,ze fajnie jest teraz bo jest bardzo duzo roznych rzeczy do wyboru,dzieicka moze chodzic na rozne zajecia, grac w rozne sporty, znalezc super hobby i zainteresowania... A kolezanka na to,ze ona nie chce zeby dzieciak chodzil na cokolwiek, ona chce zeby mial co wspominac i zeby nie"zalowal jak bedzie mial 20 lat ze nie pil i nie imprezowal, tylko np. trenowal siatkowke, albo uczyl sie jezykow, albo uczyl sie tanca "... Dla mnie to co najmniej dziwne, dziecko ma pic i imprezowac i nie bedzie moglo poswiecac czasu hobby.

Gość wetrwtybbt
upupupup

Gość adfafgadg
nikt nic nie powie

Gość dziwna ta twoja
kolezanka ja jakby mnie bylo tylko stac to wszystko bym dzieciakom zaplacila ale oczywiscie nic wbrew im woli!

Gość ffffffaaaaaaaaaaaaafffffffffff
Ja coś powiem :D Ma po części dziewczyna rację bo jednak nie można zmuszać dzieci do wszystkiego,dziecko musi samo chcieć,anie jak to teraz bywa że rodzice na siłę chcą z syna/córki zrobić kogoś kim dziecko nie chce być.Też uważam że dzieci powinny korzystać z życia,ale oczywiście wszystko z umiarem no i powinny też być jakieś reguły np. jak już dziecko będzie starsze to można dać mu swobodę po warunkiem że zrobi to co mu się każe wcześniej zrobić.

Gość sfcsfse
pewnie jej rodzice mieli ZA duże ambicje w stosunku do niej, obarczali ją za dużą ilością 'dodatkowych zajęć' i stąd ten uraz

Gość adfafgadg
no nie wbrew woli,ale zeby poznaly,zobaczyly co jest czym,jak sie robi rozne rzeczy,a nie pozniej są pustaki,ktore sie wszytskiemu dziwia, a ich zainteresowaniem jest ogladanie polskich serialu :/

Gość adfafgadg
nie,wrecz przeciwnie,nigdy nieczego nie robila i mysle ze po prostu chce zeby dziecko bylo takie jak ona,tylko imprezy a pozniej gnusniec w domu. Ona nie zna innego zycia.

Gość adfafgadg
ja tez pilam jak bylam mloda,ale nie kazde hobby czy zainteresowanie wyklucza picie,a wrecz przeciwnie,wtedy dziecko ma wiecejz najomych...no ja widze same plusy i nie rozumiem jak mozna miec takie wąskie horyzonty