Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adfafgadg

dziwne poglady matki

Polecane posty

Gość adfafgadg

Moja kolezanka Natalia jest w ciazy,ostatnio rozmawialysmy o tym i ja mowie,ze fajnie jest teraz bo jest bardzo duzo roznych rzeczy do wyboru,dzieicka moze chodzic na rozne zajecia, grac w rozne sporty, znalezc super hobby i zainteresowania... A kolezanka na to,ze ona nie chce zeby dzieciak chodzil na cokolwiek, ona chce zeby mial co wspominac i zeby nie"zalowal jak bedzie mial 20 lat ze nie pil i nie imprezowal, tylko np. trenowal siatkowke, albo uczyl sie jezykow, albo uczyl sie tanca "... Dla mnie to co najmniej dziwne, dziecko ma pic i imprezowac i nie bedzie moglo poswiecac czasu hobby.

Gość jesli to bedzie dla dziecka
hobby to samo bedzie wolało to niz imprezy i picie. natomiast jak ma chodzic na różne rzeczy tylko dlatego ze mamusia mu kazała to lepiej dac spokój i niech sie bawi.

Gość adfafgadg
nie mowie ze na sile,ale zeby mialo hobby to musi chociaz zobaczyc ze istnieje cos takiego jak np taniec z ogniami, programowanie, pisanie ksiazek, wiersze, pilka reczna,skoki narciarskie,lyzwiarstwo itd, moim zdaniem tzreba to pokazywac dziecku,uwaam ze to cos wspanialego,jesli ktos juz za mlodu znajdzie cos,co moze byc jego pasja a potem moze zawodem na cale zycie