Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biednaaaaa

prawdziwa biede poczulam jak zachorowalam

Polecane posty

Gość biednaaaaa

i nie mialam na leki na dojazdy bedac niepelnosprawna nie moglam isc do pracy pochodze z biednego domu mam 500 zl renty co daje 1500 calego dochodu naszej 3 osob rodziny jestem mloda a mam zmarnowane zycie nie stac mnie bylo na dobre ake cholernie drogie leczenie i przez to kalectwo sie poglebia niestac na rehabilitacje mialam operacje na nfz wzroku po niej widze zle nosze okulary 5+ wiem ze jest mozliwosc zrobienia takiej operacji za 6 tys i wtedy wcae sie nie nosi okularow mnie niestac chcialam sie wyzalic wiem tez ze nikogo nie obchodzi ze jestem mloda mam 26 lat zwlaszcza lekarzy wiem ze wysstarczy miec kase i jest sie krolem ma sie i zdrowie i wszystko bo leczenie to droga rzecz pieniadze szczescia nie daja??

Gość biednaaaaa
juzz nawet nie umiem walczyc o siebie mam tez sm zastanawiam sie jaki jest sens tak kuroczowo trzymac sie tego calego zycia

Gość mika_msie
smutne

Gość kureeeeeessfrfr
:o

Gość kureeeeeessfrfr
znajdz sobie sponsora;)

Gość biednaaaaa
mam swoj honor chociaz ne wiem po co

po niej widze zle nosze okulary 5+ wiem ze jest mozliwosc zrobienia takiej operacji za 6 tys i wtedy wcae sie nie nosi okularow mnie niestac chcialam sie wyzalic Kochana, co do operacji wzroku, to jestes niestety trochę nie na czasie.... W Katowicach jest klinika, w której maja super= nowoczesne urządzenie. Koszt zabiegu spadł z 5 tys. do ok. 1800-2200 zł, do tego jest znacznie bardziej precyzyjny i szybki....