Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anita2308

Tabletki

Polecane posty

Gość anita2308

Hej dziewczyny mam pytanko.. Właśnie wróciłam od ginekologa, który zalecił mi używanie tabletek yasminelle, dopiero zacznę stosowac tę metodę.. możecie mi powiedziec jakie są ewentualne skutki uboczne?

Gość naatalkaaa
No jasne, przeczytaj ulotkę. Skutków ubocznych jest cała bardzo długa lista nikt się tu nie będzie produkować i przepisywać.

Gość Marta

Jeśli nie macie czasu na lekarza to skorzystajcie z przychodni, która obsługuje przez internet - Dimedic. Na początku się bałam czy to nie oszustwo ale skorzystałam i korzystam do dziś. Recepty wysyłają normalne, papierowe z podpisem lekarza itd a jeśli zamówimy tabletki to przyjdą z polskiej sieci aptek z paragonem. Polecam kod rabatowy -25 zł na konsultację: marta202285

Gość Edyta

anita2308, dokładnie poczytaj ulotkę i pamiętaj, że na początku różne skutki uboczne mogą wystąpić; organizm nawet 3 miesiące potrzebuje żeby się do hormonów przyzwyczaić; ja na początku jak zaczęłam brać belarę to też a to plamienia miałam, brzuch mnie trochę pobolewał; ale z czasem unormowało się wszystko;