Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonaaaa91

co jest teraz w modzie na wiosnę?

Polecane posty

Gość bonaaaa91

hej. wybieram sie jutro na takie wieksze zakupy... moze z wlasnych spostrzezen podpowiecie mi co teraz bedzie bardziej w modzie na wiosne rajstopy czy legginsy? bo chyba nie ponczochy... i jak cos to jakie?

Gość miśśśśka:P
obecnie rajstopy czarne

Gość haha haha haha haha
Nibys Ci powie :D

Gość o ja tak się zapytam trochę w
obecnie na wiosnę modne zaczyna być ruchanie się po krzakach :classic_cool:

Gość zawsze_mafijka
Wiosna będzie kolorowa! Cały czas w modzie są legginsy: z połyskiem, dżinsowe i w najróżniejsze mazanki i kwiatki http://www.soyelle.pl/MOSAIK-777-legginsy-w-rolinne-wzory-dlugoc-34-biale-z-niebieskimi-i-zielonymi-motywami-p2201.html Szczególnie modne będą te krótsze, nieco za kolano. Natomiast w rajstopach modne są takie rajstopy "udające" pończochy http://www.soyelle.pl/LORES-18-rajstopy-jak-ponczochy-w-kropki-szare-czarne-bezowe-wloskie-p1919.html Wszelkie kropeczki na rajstopach, no i jak zawsze kwiatki. Do tego wchodzi moda na skarpetki noszone do sandałków http://www.soyelle.pl/LULU-01-skarpetki-damskie-z-marszczon-nogawk-czarne-p1986.html No i jak zawsze klasyka, teraz warto zaopatrzyć się w beżowe gładkie cienkie rajstopki, takie, że wyglądają jakby nic nie było na nodze - po pierwsze beże są bardzo modne, po drugie można je ubrać do wszystkiego. Życzę udanego polowania w sklepach :)))

Gość pseudonim:P
czarne leggisy

Gość KarasiowaDama
Jak dla mnie w tym roku jest modne to samo, co rok temu - wszystko co mi się podoba i w czym się dobrze czuję :) Innej mody nie przyjmuję :)

Gość koiko
Nle znosze bufek i marszczen na rekawach..sa prawie w kazdej bluzce:(

Gość kafeeeeee
to komu by pasowaly legginsy?

Luźne, swobodne spódnice i spodnie, kwiaty, odkryte plecy, żywe kolory: róże, żółcie, pomarańcze! z resztą zajrzyjcie do nowego "Fashion magazine", ja stamtąd czerpię wzorce

Gość Panna Andzia
Neonowe kolory, kolor pomarańczowy, koronki, skórzane kurtki typu motorbike, jak co sezon biel. Inspiracje znajdziecie tutaj:http://www.ototrend.pl/moda

Gość czyja tamwiem
Neony były już modne w zeszłym roku, tak samo wszystkie kwiatki. W ogóle to mam wrażenie, że niczego specjalnie nowego nie ma na ten sezon.

Gość madagaskar_
tezmam takie wrazenie ze to kolejny taki sam sezon... tylko dodatkowo doszly inne kolory - moze to i lepiej bo w koncu ludzie zaczna sie ubierac odpowiednio do swojego typu urody, karnacji, wlosow...a nie w to co modne... ja sie siebie nie wyobrazam z moja blada karnacja do neonkow:/ i bardzo mi sie podoba wybor (mega wielki) w kolorystyce i krojach w s.Oliverze. juz mam od nich 2 pary i zacieram lapki na kolejne:D

Gość majsterkowiczka
madagaskar_ no wlasnie je widzialam. fajne sa? bo zastanawiam sie nad zakupem... tzn w ogole jakie maja ciuchy - bo nie chcialabym by mi sie rozpadly za 5 minut

Gość madagaskar_
majsterkowiczka fajne? ja je uwiebiam!

Gość madagaskar_
rozpasc sie nie rozpadna... to calkiem solidna firma - nigdy mi sie nic nie stalo z rzeczami od nich. a mam takie ktore maja pare lat (kupione w De) i w ogole nie traca na jakosci