Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia5266

"Co mi jeszcze powiesz ciekawego?"

Polecane posty

Gość kasia5266

Nie wiem jak wy ale ja nie znoszę tgo tekstu na randce.Juz wolałabym by koleś poruszył jakikolwiek temat,niż zadawał to pytanie po którym jest kompletna pustka w głowie:)(bo ciekawych rzeczy może byc wiele heh).

Gość moge powiedziec cos
nic mi sie nie chce, jestem juz strasznie zmeczona, ... i nie mam siły na nic!

Gość kukuleeeeeczka
dokładnie! mam alergię na ten tekst, wywołuje u mnie spora agresję. zawsze jak ktos mi palnął takim tekstem to odpowiadałam "że przynudzasz", bo wydaje mi sie ze ludzie którzy ratują sie takimi tekstami są po prostu nudni i sami nie mają nic do powiedzenia

Gość miłośniczka szczęk
trochę gówniarski tekst też go nie lubie i osoby które go używają uważam za mało inteligentne ;)

Gość FGNGFG
Ej a wy jak macie?

eej,sa dwie strony medalu! :P ja taki tekst puszczalam jako aluzje,po tym jak co chwile nakrecalam rozmowe i najnormalniej w swiecie brakowalo inwencji tworczej z drugiej strony

Gość taka prawda ONA
nic ciekawego :P

Gość luciana B
Autorko jesli taki test padł to znaczy że rozmowa ucichła wic i ty sie nie odzywałąs. Sama nic nie mówisz a czepieasz sie o jakies wypowiedzi !!!

Gość vbhyhyh
tez nienawidze tego tekstu na czatach np jest norma:o

Gość kachaaa888333
oj nie wiem co wtedy powiedziec, wprawia mnie to w zaklopotanie.... noz k...a laski!!! u mnie to wywoluje odruch "Spadaj facet na drzewo". Jak facet mowi ci taki teks to znaczy ze sam ma g..o do powiedzenia, albo mysli ze bedziesz go rozmowa zabawiac:) dajcie se spokoj

Gość ngnghn
Albo np na gg od osoby, z ktora sie dlugo nie gadalo: "Co tam?" :/

Gość kasia5266
Dokładnie a co sam nie może zacząć jakiegoś tematu?Już nie mówię żeby nawijał non stop ale mówiąc taki tekst to raczej inteligencji nie wykazuje w tym momencie.Jeszcze raz to można darować ale tak jak np kumpela miała że facet na każdym spotkaniu rzucał taki tekst?:)to po kilku darowała go sobie.

Gość ehhe a pamiętasz gume turbo?
trochę gówniarski tekst też go nie lubie i osoby które go używają uważam za mało inteligentne

Gość ech ty babo
hehe bombowy tekst

Gość qerkkkkkk99
tez jestem na niego uczulona. jak rowniez na pytanie "co slychac?"

Gość ja tez nienawidze tych tekstow
ale zdalam sobie wlasnie sprawe, ze gdy spotykalam sie z jednym facetem, zdarzalo sie mowic"co sluchac", bo krepowalam sie przy nim i nie wiedzialam jak zaczac rozmowe. a to tragiczne jest:O NIE takim gownianym tekstom.

Gość hahahah dobre dobre
ja na taki teks zazwyczaj mówię "nic. rachunek proszę" :D totalne dno, zarówno w przypadku panów, jak i pań. rozumiem, że są osoby, które albo nie mają nic do powiedzenia albo nie umieją prowadzić konwersacji, ale ten tekst jest gówniarski, jak już tu kilka osób zauważyło. kiedy spotykam się z gościem 30letnim, oczekuję jednak nieco dojrzalszych słów. choć z drugiej strony dobrze jest usłyszeć coś takiego na pierwszej randce, wtedy wiem, że to strata czasu i na następne spotkania już go nie tracę :D