Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dajsilJSLKJKS

MOJA FIGURA-ZDJĘCIA

Polecane posty

Gość suuu___44444
Salaam > z całym szacunkiem, ale moim zdaniem musisz mieć bardzo nieciekawą osobowość, skoro faceci Cię porzucali, a Ty sądziłaś że przez to że nie mieścisz się w ciuchy S.

Gość bjhbhjbjhb
" słuchaj - jak facet pójdzie z tobą do łózka to jego będzie rajcowało, że widzi cycki i c*pkę, możesz mi wierzyć że nie będzie oceniał grubości twoich ud czy tego jaki rozmiar spodni nosisz kobiety patrzą dokładniej, przyglądają się detalom, chyba nie ma figury której by nie skrytykowały" To dlaczego faceci nie oglądają się za kobietami o figurze autorki? :D :D 🖐️

Gość bhterererew
Ale do czego chcecie takimi gadkami doprowadzić? Że żadna dziewczyna - dopóki nie doprowadzi swojego ciała do ideału - nie ma prawa np. kochać się przy świetle?

Gość ne nóżki
słuchaj - jak facet pójdzie z tobą do łózka to jego będzie rajcowało, że widzi cycki i c*pkę, możesz mi wierzyć że nie będzie oceniał grubości twoich ud czy tego jaki rozmiar spodni nosisz no ja sie z tym zgodze..... :P

Byłam zdradzana. Bynajmniej właśnie nie z powodu charakteru, bo twierdzili, że pod tym względem nie można mi nic zarzucić. To jednak nie jest istotne w tym momencie. I nikt tego nie powinien oceniać, ani wydawać błędnych opinii. Bo to przykre.

Gość bhterererew
bjhbhjbjhb >> czy to, że oglądasz się za smagłymi przystojniakami w supoer samochodach, znaczy że tylko takiego faceta chcesz i żadnego innego nie pokochasz? Faceci oglądają się także za spalonymi blond lasiami z kieckami krótszymi niż 20 cm - czy to znaczy że tylko takie chcą na żony?

Gość suuu___44444
Salaam >> brak mi słów by określić Twoją głupotę. Na serio.

Gość ne nóżki
Faceci oglądają się także za spalonymi blond lasiami z kieckami krótszymi niż 20 cm - czy to znaczy że tylko takie chcą na żony? na zony to nie,ale wiekszosc prymitywow wyciupciac to by wyciupciala.

Gość bhterererew
Chyba nie tylko prymitywów. Chyba każdy facet przeleciałby taką np. Pamelę Anderson (w czasach gdy była młodsza).

suuu___44444 tak? no proszę. W takim razie powiedz mi jakież to wnioski wysnułaś? hm? czekam.

Gość bjhbhjbjhb
Autorka chciała opinii. Po to chyba wrzuciła zdjęcie?

Gość mamdopiero25
ale Twoja figura mi sie podoba:) niewiem czego sie czepiaja .. Pozdrawiam

Gość powiedz.....mi.....
ile masz wzrostu i ile wazysz? Wg super wygladasz, rusztowania nie zmienisz, kobieca budowa ja mam figure Y, waskie biodra, mala talia i szersze ramiona... Mi sie nie podoba ale faceci twierdza ze jestem proporcjonalna, wysoka i szczupla pzdr

Gość dajsilJSLKJKS
mam 158 cm wzrostu i waże 65 kg

Gość drytyty
nie chce mi sie liczyc bmi ale to juz chyba nadwaga jest? 65 kg przy twoim wzroscie to moim zdaniem tragedia sama mam przy 165 cm 50 kg a wieszakiem ani chudzielcem na pewno nie jestem

Gość dajsilJSLKJKS
owszem to jest nadwaga..i co mam się zabić? co proponujecie rzucić się pod pociąg, czy moze sznur?

Gość erezrezrez
ale was wszystkich jebie w tych glupich glowach, dziewczyno normalnie wygladasz i nic nie musisz schudnac,tylko popierdolone moga cie namawiac na schudniecie, jak dla mnie dobrze wygladasz i nic nie zmieniaj