Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość malwa280

Czy przenieść się do innej szkoły?

Polecane posty

Gość malwa280

W tym roku poszłam do technikum ekonomicznego w mojej miejscowości. Zastanawiam się czy jednak nie zmienić szkoły na liceum o profilu ekonomicznym i pójść do niej do Poznania. Ogólnie najbardziej leży mi ta gegra i matma. Ale dlaczego chciałabym zmienić szkołę, bo tu się trochę " duszę" straciłam jakiś zapał do nauki, odnalazłam się w szkole, jednak nie wszystko mi tu odpowiada.Jestem bardzo alergikiem, a szkoła choruje na " grzyb". Może to śmiesznie brzmi, ale to mnie bardzo uczula, czuje się czasami bardzo źle w tej szkole( psychicznie też), zawalona infekcją spowodowaną alergią. Do innej szkoły w mojej miejscowości nie chce iśc, poza tym nie odpowiadają mi tam profile. Perspektywa też sie troszke zmieniła, mam przyjaciół, studentów już którzy mieszkają w Poznaniu i wiem, ze mogłabym przyszłosc z niektórymi moją na prawdę związać.Ale czy warto byłoby przenieść się do liceum i czy byłaby możliwość pójścia do 2 kl od razu a nie zaczynać od pierwszej? Jak sądzicie, do reszty mi w głowie sie coś poprzestawiało?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować