Gość malwa280 Napisano Kwiecień 5, 2011 W tym roku poszłam do technikum ekonomicznego w mojej miejscowości. Zastanawiam się czy jednak nie zmienić szkoły na liceum o profilu ekonomicznym i pójść do niej do Poznania. Ogólnie najbardziej leży mi ta gegra i matma. Ale dlaczego chciałabym zmienić szkołę, bo tu się trochę " duszę" straciłam jakiś zapał do nauki, odnalazłam się w szkole, jednak nie wszystko mi tu odpowiada.Jestem bardzo alergikiem, a szkoła choruje na " grzyb". Może to śmiesznie brzmi, ale to mnie bardzo uczula, czuje się czasami bardzo źle w tej szkole( psychicznie też), zawalona infekcją spowodowaną alergią. Do innej szkoły w mojej miejscowości nie chce iśc, poza tym nie odpowiadają mi tam profile. Perspektywa też sie troszke zmieniła, mam przyjaciół, studentów już którzy mieszkają w Poznaniu i wiem, ze mogłabym przyszłosc z niektórymi moją na prawdę związać.Ale czy warto byłoby przenieść się do liceum i czy byłaby możliwość pójścia do 2 kl od razu a nie zaczynać od pierwszej? Jak sądzicie, do reszty mi w głowie sie coś poprzestawiało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach