Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka ;)

praca magisterska - przypisy

Polecane posty

Gość studentka ;)

Witam, mam małe pytanko, czy na 80 stron pracy (oczywisce bez wstepu i zakonczenia) 300 przepisów to nie jest za duzo? temat mojej pracy jest czystą teorią, no i wiadomo ze juz nic nowego nie wymysle. Stad wlasnie tyle przypisów.

Gość jeateą pewna że to
ty napisałaś tę pracę?

Gość raczyca2222
A na pewno trzeba było aż tak dzielić? Możesz zrobić tyle przypisów ile potrzeba ale żeby ok 10% pracy było napisane przez Ciebie. Co na to promotor?

Gość studentka ;)
tzn? pisałas kiedys prace dyplomowa? nie przepisuje przeciez slowo w slowo z ksiaze.

Gość no wtedy to byłby
po prostu plagiat a tak jest zakamuflowany plagiat

Gość studentka ;)
raczyca ;) duzo pisałam sama, bardzo duzo, wiekszośc przypisów to ustawy, orzeczenia, kwartalniki....

Gość Lori Anna....
ja mam 400 na 55stronicowa prace licencjacka, moj promotor mowi ze imw iecej tym lepiej i ze 300 to duzo lepiej niz np 100...tez mam sama teorie:)

Gość Lori Anna....
c c o mowia ze to plagiat to chyba nie wiedza jaks ie prace pisze... badania moga byc studenta9zalezy od tematu) reszta ma byc na bazie literatury z przypisami-nie moze byc nic bez przypisu...wszedzie trzeba wsadzic skad sie cos wzielo, dopiero doktorancka czy profesorska jest pisana sama od siebie

Gość studentka ;)
Dokładnie, zgadzam sie z Toba Lori Anno :) Widzisz, ja parafrazuje każde zdanie, nie przepisuje żywcem z ksiązek, a jednak sama tych mysli nie stworzyłam, wiec tez musze dac przypis skąd je wziełam. Zretsza, kto pisał prace czysto teoretyczną, mysle że ze wie o co chodzi. ;)

Gość Lori Anna....
ja tez parafrazuje bo tak trzeba inaczej antyplagiat wyskoczy no ale bez przypisów ani rusz :) swoja droga masakryczna robota prawda? :D

Gość studentka ;)
powiem Ci ze bardzo masakryczna, no ale taki studentów los ;) juz chce byc po obronie :)

Gość Lori Anna....
wiem :) i tak sie ciesze bo ja juz koncze a sporo u nas ma dopiero 1 rodzial...

Gość studentka ;)
Dodam, że jestem dziewicą :)

Gość studentka ;)
już nie jestem, nie obroniłam się i poszłam do haremu!

Gość Poprawa plagiatu

Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl