Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rumcajsowa Hanka

Jakie warzywa na diecie ?

Polecane posty

Witam jestem na diecie 1000 kalorii W domu zjadam śniadanie i jadę do pracy, no i pojawia się kłopot, bo tam powinnam zjeść 2 posiłki. Na ogół zjadam jakiś serek, jogurt, jabłko, pomarańczę, pomidora... Chciałabym coś z warzyw, ale jakoś brak mi pomysłów i fantazji 😭 Przecież nie wyjmę w pracy na II śniadanie buraka z cebulą :D

Gość majkabajkaa
jest pelno na necie propozycji tez jestem na tej diecie do pracy zabieram salatke przewaznie albo warzywa na patelnie z gotowych mieszanek a salatka roznie pomidor mozarela bazylia salata tunczyk jajko kukurydza salata papryka pomidor ogorek oliwki brokuly kalafior male marchewki polane jogurtem zero

Gość majkabajkaa
a jeszcze kupuje fitelle owsianke taka do zalania woda lub batonik nestle fit

Gość majkabajkaa
salatke robie wieczorem (brak czasu rano tylko sos wlewam dopiero w pracy a warzywa na pat robie na parze albo z hortexu stimerie kupuje jak nie mam czasu albo poprostu podsmazam na lyzce oliwy daje do pojemniczka i w pracy podgrzewam(mamy mikrofalówke)

Gość majkabajkaa
a i jeszcze kupuje chuda szynke drobiowa i robie paste z serka homo nat z bakomy 0% do srodka koperek szczypior sol pieprz smaruje te plasterki na to kawalek selera naciowego roluje i tez przegryzka dobra ew wafle ryzowe wyszly nowe takie cieniutkie z good food na to niskokaloryczna konfitura z lidla i drugfie sniadanie ma tylko 100 kcal

Gość gratka czarna
Witaj Rumcajsowa Haneczko......coś dla Ciebie znalazłam: http://tnijurl.com/69f3999eaa38/ tu jest dużo takich zdrowych, surowych przepisów...pozdrawiam, za chwilę możesz je już miećw kompiw

Gość majkabajkaa
jasne ale wybieraj takie bez ziemniakow np brokul marchew kalafior kukurydza groszek mozesz je przyprawic wkroic kawalekzgrilowanej piersi lub garsc slonecznika pest dyni itd

Widzę, że jesteś już "zatarta w bojach" - ja dopiero raczkuję i to mój 3 tydzień diety. Dużo czytam, ale ciągle się uczę dzięki takim jak TY :)

Gość dieta dambrowskiej
jest najlepsza to nie dieta ale styl

Gość majkabajkaa
odchudzam sie po dziecku i w sumie zeszlo 40 kg;)najwiecej wlasnie na diecie 1000 kcal plus ruch jest dla mnie najlepsza moge sobie na niej pozwolic nawet na moe ukochane slodycze od wielkiego dzwonu

Gość majkabajkaa
dziekuje bardzo:) nie wiem ile chcesz zrzucic ale polecam Ci dodatkowo cwiczyc dla mnie rewelacja skakanka hula hop i abs 8 min chodzilam na basen aerobic vacu vel a najprostrze domowe okazaly sie najskuteczniejsze

Gość majkabajkaa
poczatkowo lecialo fajnie ale grunt sie nie poddawac i nie zniechecac bo czasem waga i po dwoch tyg stala badz rosla mimo tego ,ze pilnowalam sie dokladnie 1rok i 8 mcy

Super ! wcale nie spodziewałam się, że napiszesz np. pół roku :) To byłoby zbyt piękne :D Wiem, że trudna droga przede mną, ale determinacja u mnie ogromna i czuję, że dam radę ! Poza tym zdrowo chudnąć to - POWOLI chudnąć !

Gość majkabajkaa
nie chcialabym w pol roku:)nie poradzilabym sobie z jojo i skora zwisajaca wypadajacymi wlosami itd:)powodzenia!!