Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ohlala

test ciazowy...

Polecane posty

Witam, zrobilam dzis test ciazowy i wyszedl negatywny, przez 2lata bralam tabletki antykoncepcyjne, ale kilka miesiecy temu z nich zrezygnowalam, 9dni temu kochalam sie bez zabezpieczenia (wiem-glupota), a okresu powinnam dostac dopiero za jakies 10dni. czuje sie dobrze, do ginekologa moge isc dopiero za miesiac, czy test mogl wyjsc blednie? jak to sprawdzic? czy jak zrobie kolejny to tez wynik moze byc bledny? prosze o odpowiedz

Gość zdecydowanie za wcześnie
test wiarygodny wyjdzie w dniu spodziewanej miesiączki jak chcesz wcześniej zrób test z krwi beta hcg

Gość kolokinnella
Powinnaś dostać OKRES a nie OKRESU :o Zachęcam do zapoznania się z podstawami odmian rzeczowników przez przypadki :o:o:o:o

monia, ja byłam w podobnej sytuacji. testy "sikane" wyszły negatywnie, ale robione były 10 i 11 dni po stosunku. w końcu 12 dnia zrobiłam beta hcg i wyszło, że jestem w ciąży. z tym, że ja nie wiedziałam kiedy mam mieć okres, bo przesunęło mi się po tabletkach... polecam beta hcg...

wiarygodny będzie ok 18 dni od stosunku po 14 dniach MOŻE ale nie musi być wiarygodny. plemniki mogą przeczekać na owulację 3-4 dni, zapłodnienie później jajo stacza się ok 3 dni do jamy macicy i siedzi tam ok 3-4 dni i dopiero dochodzi do zagnieżdżenia czyli najwcześniej dochodzi do niego 6 dni od zapłodnienia i dopiero zaczyna wydzielać się hcg. Po 3 dniach od wydzielania się hcg powinien wykryć już go test. To daje nam NAJWCZEŚNIEJ 13 dni od stosunku.