Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawwdziwaoieczkaboza

powiem wam bardzo zawiodłam się na Niemcach

Polecane posty

Gość prawwdziwaoieczkaboza

strasznie. Nie miałam wtedy rodowodu i byłam nie tak wierząca. Nie widziałam diabła jeszcze... choć to było w sumie wtedy, ale zawiodłam się nimi STRASZNIE. Uważałam, że to że miałam 2 procesy czy proces w szkole w Polsce - że to cos znaczy i tyle. Że się nie dałam i to dobrze o mnie świadczy oraz, że jeśli miałam paszport to mieli mi na jakiś czas wiecie udostepnić to ich CHORE UMYSŁOWO PAŃSTWO, zebym jakoś z tym paszportem wyglądała. No może nie miałam racji to mnie olali, ale póżniej przyjechałam tam w grudniu 2010 bo JĘZYK i to jedyny powód. Ale powiem wam dziś widzę, że ja nie miałam racji, ale z tej okolicy gdzie mieszkam ja nie umiałam stac o Londyn. Czemu ja nie wyjechałam? Jednak coś wam napiszę w grudniu 2006 poszłam na Wiatr buszujący w jęczmieniu i TO MNIE ZABIŁo. Wtedy zaczęłam się uczyć niemieckiego... i słuchajcie tylu ludzi wyjeżdżało wtedy i ja miałam PRZYNAJMNIEJ KONTAKT trzymać - ja nie umiałam. Ja sobie to przyrównałam wiecie do Śląska, że bez sensu, że szkół nie ma i tak dalej. Takie coś miałam w głowie - przez ten proces wiecie - po tym filmie. I ten film tak zapamiętałam i zaczęłam stać o tę Irlandię i może miałam tam wyjechać bo zaraz spotkałam jednego, że do Irlandii - w moim obecnym wieku - ja wtedy byłam młodsza. Nie - tego spotkałam wcześniej. No ale jeszcze koleżanka wyjeżdżała i czemu ja zaczęłam stać o niemiecki? Z filmu wojennego, nie? No i zawiodłam się na Niemcach i koniec. Mam im do powiedzenia, że niech se wsadzą Hitlera do dupy i Musoliniego wiecie też i tyle mnie obchodzą. Może przez ten film tak wszystko kiepsko wyszło, że no nie umiałam w ogóle o ten Londyn stać BO TAM TYLU POLAKÓW A JA MAM PASZPORT. I wiecie jak ja żałuję że tak myślałam - TRAGEDIA. Nie miałam stać o Niemców - i to jeszcze żeby o Niemców. Ja O BERLIN zaczęłam stać po tym filmie. Bo wiecie ja ZAWSZE chciałam jechać do irlandii, ale nigdy tam nie dojechałam i to tak ten film miałam , że tam nie dojechałam. No i zobaczcie co się stało. TRAGEDIA jedna wielka i tyle :(

Gość prawwdziwaiioieczkaboza
Ta historia wiecie była na autentycznych faktach chyba i do tego momentu jeszcze byłam normalna, a pózniej... już nie za bardzo. Bo mnie wciągnęło i tyle. Bo to na faktach autentycznych, że brat brata zabił. I tyle :( I się zaczęło... :(

Gość prawwdziwaiioieczkaboza
No nie - to wszystko przez ten film wiecie bo mój brat się żenił i było powiedziane, że NIE MA TU MIESZKAĆ bo przecież bym wyjechała - normalnie po próbnych maturach bym poszła - jeszcze se Sylwestrem żyłam i miałam iść na Sylwestra wtedy i ...NIE POSZŁAM. Bo nie miałam siły i taka prawda. I zaczęło mnie TU znosić na Berlin. Może przez to teraz mój brat nie mieszka gdzie powinien. Chujowata Irlandia powiem wam - nigdy ani słowa dobrego o tym chujstwie nie powiem. Nigdy :( i jeszcze sobie zrobiiłam że ja jestem ze Śląska i to coś znaczy więc powinnam być w berlinie. No nie od razu ale ogólnie. A co mnie na ten Berlin zniosło - BO MELINA. Tak myślałam. ŻE TO JEST MELINA bo tam dużo Polaków jest :(

Gość prawwdziwaiwwioieczkaboza
Cze śc Dostojny - jem dużo marchewki wiesz bo mnie oczka bolą od kompika. Dziś zjadłam 3 marchewki. Kupiłam sobie soczek taki marchewkowy więc mnie wyżre żebym gleby nie wspominała w ogrodnictwie ostatnio. I tyle. No co jeszcze? Nie wiem. Obiad miałam też i tyle. No co jeszcze Ci napisać? Obym znalazła jakąś pracę i wyjechała NA ZAWSZE. I koniec pieśni. Jeszcze musiałam sobie w 2010 zawód zmienić przez IDIOTYCZNE polskie urzędy i tyle. No co miałam robić? Rok w domu - zmieniłam sobie zawód na archeolog , który...stoi o ruiny. Bo to wazne, żeby ruiny pozostały na przykład a nie zostały zdewastowane. STAROŻYTNE ruiny bo w Polsce też jest pełno ruin, ale archeolog musi stać - powinien o ruiny starożytne. No ja stoję więc o starożytne bo chcę pojechać szukać pewnego miasta - nie mam za co ale bym pojechała - więc tak sobie wymyśliłam. I co dalej? W Polsce też są ruiny, którymi warto się przejąć. Właśnie tu gdzie mieszkam. Nigdzie indziej i tyle. Żebyście nie myśleli nie wiem gdzie - tu właśnie i tyle. No na wierzchu stoją to nie trzeba kopać. Ostatnio oglądam TV regionalną i patrzę wiecie - 2 takie ruiny odrestaurowali. Czy jedną. No nawet jedną to coś znaczy i tyle. I wiecie - czy to ma sens? Moim zdaniem ruiny powinny zostać ruiny - zrekonstruwać to całość by musieli - 1 ruinę odbudowali i co? Mam się cieszyć z tego? I mam dużo myśli wiecie na ten temat. Jak zarobię i będę mieć kasę to sobie pomyślałam, że zacznę moją archeologię od tego. No w mojej wersji archeologii ja mam o co ja tam stoję najbardziej - to też jest z Polski. No ale wiecie - możecie się śmiać, ale może być też archeolog średniowieczny, nie? Zresztą zaraz sobie całe studia przelecę. Co to tam taki archeolog - po prostu grzebie w ruinach i kopie i tyle. Historyk nie, a archeolog tak i tyle. No to trochę z Polski, a trochę. Z Polski też coś mam - odbudowane ruiny - mało to? Przecież jakieś znaczenie to musi mieć, nie? Powinna być makieta całości jak dla mnie - jest 1 ruina. Może mi sie to przyda do budowy - jakbym coś budowała czy coś - taki archeolog na byle czym znać się musi , nie? Tu się nie zawaliło, tu było, z tego z tamtego - taki budowniczy i tyle.

archeolog- ciekawy zawod, ale czy na tym mozna cos zarobic? moze lepiej zmien zawod na jakis bardziej oplacalny finansowo...

No właśnie nie za bardzo. Powinnam mieć kasę wiesz żeby uprawiać mój zawód. A te odrestaurowane ruiny to co - myślisz, że to milioner z PO sponsorował? No dobrze by było. Może Unia mi da europejska na moje plany, co nie? I tyle. Zamierzam spuścić lanie Polsce za to jak mnie tu potraktowano - kto wie? Może ktoś się tym przejmnie i tyle. A może nie... no ale lanie mi spuszczono tu strasznie. To ja tak samo - pięknym za nadobne i tyle.

Wiesz - 35 lat i bez dachu nad głową. Pozostaje stać o ruiny i nie robić z siebie dalej dekla. Też bym chciała na balkonie sobie malibu wypić. A co mam? HORROR POLSKI i tyle. Śląski. To nie na moje zdrowie. Wystarczy że wyjadę i już lanie dla Polski bo powinnam tu siedzieć i uczyć po matce. Teraz już was za każdym razem będę rozwalać coraz bardziej bo powinnam być u brata a nie wrócę tam bo mam HONOR i tyle. A wy go nie macie? To se go narysujcie i tyle. Poza tym nikogo nie zabiłam to po co mam tam wracać i tyle :(

jak chcesz im spuscic lanie? zdradz mi ten sekret, moze i ja spuszcze polsce lomot za koleiny na ulicach przez ktore moje auto cierpi np

Tylko jakbym siedziała w ogrodnictwie to nie po was a tak po was i koniec. Bo za dużo samobójców i tyle. Morderców to już ani słowa. No jak znajdę pracę w CZYMŚ TAKIM jak teraz ostatnio? Dużo kwiatków w szklarni czy na dworze i tyle. A znajdę? Kiedy. To was będzie ratować , a reszta nie. Po moim pradziadku i tyle. Mówiłam - pradziadek był ogrodnikiem , proszę mnie zostawić w spokoju w tej Holandii. NIE. No to nie i tyle :( A teraz już bez znaczenia. Po 1 dniu wylecieć... to można dostać DO GŁOWY - przykro mi. I to bez powodu. 3 morderczyni na dzień dobry. Dziękuję, a dalej? Coraz lepiej... :(

No po prostu wyjazd z Polski każdy mój to lanie dla was bo powinnam tu być. No głodu nie będziecie mieć, sklepy zostają bo by było na mnie to, a reszta? Was tylko 1 święty ratuje - nic poza tym. Plus 2 inne się modlą. Inaczej jesteście napadnięci i was nie ma. No jeszcze rodowody teraz. Moje. Ale to powinnam być w Polsce bo bez znaczenia. No tam z rok jeszcze się pokulacie i tyle. Wielkanoc moja w Polsce teraz bez znaczenia bo w Popielec nie byłam w kościele przez lesby, które popiera ksiądz. No i wyleciałam na dzień przed Popielcem. Co jeszcze? Tyle w sumie.

W sumie jakbym chciała to juz teraz macie głód i koniec. Ale nie mogę. Nie powinnam. Nie wiem. Lituję się choć czy to ma sens? 35 lat i ani mieszkania ani słowa, że jestem ADOPTOWANA. Rozumiesz to? A moje pieniądze? A życie? A studia? A praca? Co wy sobie tu wszyscy do cholery nie myślicie? Jeszcze ich ratuj przed jakimiś Bachledami i wszystko źle. Proszę bardzo - róbta co chceta. A Niemcy też. Niebawem się okaże ile znaczą. I mam wszystko gdzieś bo nie porównuje się osoby, której wszyscy pomogli do osoby, której wszyscy zasrali zycie i kazali jej sie POWIESIĆ i tyle. Bo tak było w komunie. I to znam z filmów i nie dacie mi rady. A na zachodzie wiecie - ten mój brat jeden - jego rodzice żyją, a moja matka nie żyje i tyle mnie on obchodzi co ja jego. Ja mam lepszego kumpla też samobójcę. I nie da mu rady jak się zabije więc się go nie boję. Bo wszystko przez matkę i koniec. A ta rodzina moja niby tu - sic! - to wiecie - dawno mnie nie ma i mam matkę, ale sobie mną ogrywali swoje ciulstwo rodzinne. I gówno mnie obchodzi jak skończą. 35 lat za dużo i tyle. Mieli mnie oddawać i koniec. Nie radzili sobie i taka prawda. To mnie gwałcili, poniżali, OKŁAMYWALI - co oni sobie do cholery nie myślą? Żeby to sie działo w wielkim mieście? NA CUDOWNEJ WSI POLSKIEJ. Jeszcze wam dam popalić wy zerska chore na łeb i tyle :( Wszystkim :(

Wiecie nawewt jakby się to zersko niemieckie zabiło samo to i tak Amerykaninowi rady nie da i mam go gdzieś. I znowu mi zera rozwaliły całe życie i tyle umiały. jak je dorwę to im flaki rozpruję i tyle mnie obchodzą. I żeby NIGDY W ŻYCIU SIĘ ZE MNĄ NIE PRÓBOWAŁY KONTAKTOWAĆ ani one ani nikt z tego chujstwa ostatniego a wcześniej też. Ja wierzę w dobrych ludzi i koniec. A nie w ciulstwo i morderstwa. I koniec. Jest tych dobrych ludzi ilu jest, ale ja wolę ich niż jakieś lesby i koniec. A brata przez nie też widzieć nie chcę. Do pięt mi i tak nie dorasta. Jedynie, ze ma kasę bo mu wszyscy pomogli jak temu chujowi tu gdzie mieszkam. A mnie nikt i DLATEGO NIE MAM DZIECi, a oni niech się razem odpierdolą bo se je mogli zrobić wiecie z byle kim przy takiej kasie i sie wszyscy oddupczcie ode mnie i tyle :( No co tu napisać wiecej? Nie mam pojęcia. To jest właśnie sama prawda - milioner co nawet dzieci sobie nie umie zrobić. I złodziej. I oszust. I MORDERCA. I koniec. W końcu mam te rodowody i jakieś wartości mam. AMEN.

Gość oja pierdziu
jeeeeeeeeennnnnnyyyyyy,a Ty znowu snujesz te swoje wywody? NUDNA JESTEŚ! Masz 35 lat? Co sie z Tobą dzieje kobieto? Kto tak strasznie Cię skrzywdził?

Wiecie DLA MNIE oprócz kupki kasy żaden z moich braci adoptowanych nie prezentuje sobą NIC. Pięknie stoją o rodzeństwo. Ja bym o moje siostry w Polsce stała, ale nie wiedziałam, że mam matkę samobójczynię i tyle. One nie miały matek samobójczyń. Widocznie to nie to samo. I wolę tych samobójców, których znam. Może napiszę o nich książkę? Przynajmniej się zabili bo byli kupka kasy. A tamci nie wiem co zrobią. Tę siostrę durną też skreślam i koniec. Takie zerska - tylko ogrywać. Taka nie byłam. Nie pamiętam. Niech się ograją na amen i do piekła idą. I więcej żadnego rodzeństwa adoptowanego wiecie nie chcę. Po co to komu? I tak tylko kasa się liczy. Ale żeby znowu nie było na mnie jak się wszyscy zabiją wiecie. BO ZAWSZE JEST NA MNIE. Tak - bo ja jestem taka głupia i chciwa jak oni. Przez tę zawszoną rodzinę tu nie umiałam się domyślić, że jestem z Londynu i mam tam kasę - tylko tyle. Przez trupa. Bo się miał do rodziny odezwać po wojnie, a go uznali za zmarłego. A mieli go szukać. Teraz wielce żałuje. Se mieli sami duchy iść wyoływać. A on był żonaty i miał dzieci bo JEDEN wiedział kim jest. A reszta? A moja matka też jest skrzywdzona i sie od niej odwalcie bo też podrzut. Ta tu przybrana. A biologiczna tez i koniec. Co wy wiecie o życiu w ogóle. Chyba nic i tyle. Tym bardziej się odwalcie bo już robię porządek na policji tym razem i koniec bo jestem już gorzej niż wpieprzona i koniec. Jak to mawia KK wasz - ŚWIĘTY GNIEW To jest. No nie wiem czy święty, ale MAKSYMALNY i koniec :(

na polske to ja sie moge juz tylko wysrac inny kraj dal mi wyksztalcenie, pieniadze wiedze a Co dala mi Polska? nic wiej stamtad tyle Ci poradze Owieczko

Słownictwo ma juz straszne i za to przepraszam lecz jak zakończyć PEWIEN BEZSENS wiecie - tylko policją. Ze mnie grupa pomawia która mnie wyrzuciła czy firmy. Zamiast zapomnieć. Umarłam i mnie nie ma. I sie nauczcie , zet aka jest owca jak cierpliwość jej się skończy. Bo mam już dosyć. gówna mordercze sobie łażą w pracy fizycznej zamiast moralnych I CO JA ZROBIŁAM? Poszłam ze szkoły a tam co - a mieszkanie? A bratową mam taką, że zabić ja i tyle. No bo co z takim zerem bezdzietnym zrobić? A co jej do łeba walnie to skąd mam wiedzieć. Jeszcze siostra jej bratowej jest ZAKONNICĄ. I to pewnie dzieciatą bo ani słychu ani dychu jej tu wszedzie a siora jej ma 2 nieślubnych dzieci to co ona tam może robić w tym klasztorze, nie? Dzieci se robi jak dla mnie. Na wesele nie przyjechała. Ciekawe czemu. Bo dzieci można mieć bez ślubu. No żeby sie nie okazało, że mam rację bo rady cipie nie umiem dać. Przez to mnie wysłali chyba do tego ogrodnictwa i na tego mojego brata i mu uraotwałam życie. Następnego zabiję - dla odmiany. No sami mordercy i na mnie. Bez przesady. I to ma być praca fizyczna. Więzienie normalne :( A tu nielepiej. oby się już ten świat skończył i tyle :(

No ja mam z Polski rozwalone życie i TYTUŁ MAGISTER. Czym mam se nim dupę otrzeć. No wiedzę mam jakąś. Wiesz - bez tej wiedzy - MOJEJ bo to jest MOJA wiedza - nie z uczelni - moje myślenie to jest co nie poradziłabym sobie w życiu? A nastepnego tytułu nawet nie dostałam. A MIESZKANIE? I wiesz - ja jestem ograna bratem tej OHYDY , tej MEDUZY zwanej moja babcia i ja jestem dobrym człowiekiem ja bym o tę rodzinę stała gdybym wiedziała, że jestem adopotowana i matki nie mam. A co oni mi zrobili? Jak oni sobie to wyobrażają? Że ja się nimi przejmę? No tak jak oni mną. Ale oni dzięki mnie mają kasę, a ja co mam? SAME KŁAMSTWA I UPODLENIE wiesz. I SZKOŁY mam - ruskie. I tyle :( i pełno samobójców na koncie, za których PODOBNO ja jestem winna. No podobno to jeden umarł... PODOBNO wiesz... :( Tyle Ci napiszę.

Więcej jż tematu szkoły, Polski, rodziny nie poruszę wiecie bO TO NIE MA SENSU i tyle. Zostaje moja matka i jej kasa. A także Amerykanin, który skoczył z dachu i został spopilelony w Chinach. Moja matka też zostaje przybrana - ZERO CHORE UMYSŁOWO. Ona powinna zostać w psychiatryku zamknięta, ale ona jest przez babcię skrzywdzona. Lecz ona stała o nia - aż taka głupia nie byłam i przez to mam matkę. Żeby stać o taką BABCIĘ albo MATKĘ. Dziękuję bardzo. Od razu bym miała matkę biologiczną - jako małe dziecko. Ale mi namieszali DUCHAMI i tyle z całości. I koniec tematu bo jeszcze kogoś z nienawiści do więzienia przeze mnie wsadzą, a to nie ma sensu i tyle. Bo tak i już :(((

:(

No wiesz - może i coś tam było mówione jakoś , ale nigdy ofen a zawsze byliśmy w stanie wojny w sumie. Zawsze tak żeby to do mnie nie dotarło bo byłam ograna przez babcię. Ale 20 lat temu no 15 lat temu miałam sen i w tym śnie śniła mi się jako POTWÓR. I on tego czasu przestałam się do niej odzywać, ale nie umiałam się już domyślić czemu mi się tak śniła. Po prostu zaczęłam sie jej bać. JAko SZYDERCA mi się śniła wiesz. I nie rozmawiałam z nią już nigdy przez ten sen. I tyle.

radze Ci wyjedz z tego chorego kraju i szukaj szczescia gdzie indziej w polsce to mozesz sie tylko dorobic garba ciezko pracujac

Oni się nigdy do tego nie przyznają. Po prostu zrywam z nimi kontakt i tyle. No coś tam napiszemy do siebie - obcy ludzie i tyle. Co mogli to wykorzystali i koniec. Wiesz ile ja mam tu ludzi na sumieniu przez ten cholerny paszport. No tam te 20 osób to bez sensu, ale sióstr szkoda. Koleżanki też bez sensu ale wiesz - zawsze rób to co Ci w domu powiedzą. No co to za życie. Urobiłam sie idiotka i nic z tego. Same kłamstwa, do psychiatryka se idż jak ci się nie podoba. Daj mi spokój człowieku. Wolność to moja wartość najwyższa. Ja nigdy nie wyjdę za mąż. WOLNOŚĆ i koniec. Takie życie mieć - to lepiej sie nie urodzić. I jeszcze z gwałtu jestem. Żeby z romansu chociaż. Z GWAŁTU :(

ja adoptowany nie jestem, moji rodzice zmarli szybko, niestety:( wiesz co to samotnosc Owieczko? Doswiadczylas kiedys tego uczucia? wyobrazasz sobie nie miec nikogo z rodziny? nawet tych adopcyjnych rodzicow

No o to chodzi, ale wiesz tak mnie upokorzyli wszędzie że szkoda słow. Ja tylko wiesz 3 miechy chciałam być w tej Holandii. Po co mi Holandia? Ani słowa po holendersku... tylko kasy nazbierać trochę i dalej. I koniec. DO NIEMIEC wiesz. I ja dobrze kombinowałam a potraktowali mnie jakbym rozumu nie miała wiesz, zycie rozwalili, zniszczyli. NO TRAGEDIA. Ja tylko chciałam mieć święty spokój. NIEOSIĄGALNE. A słuchaj np. kucharką być - no co - od razu kucharka? Po jakimś czasie jak zarobię - po 3 miesiącach uważam mogłam być kucharką jak już trochę przyrobiłam. Od razu bez sensu bo dla mnie to zmiana zawodu w sumie. Taka prawda. To nie mogłam od razu bo z gotowania ja nawet do kuchni mogłam iść na kucharkę. Taką mam sytuację to nie mieli racji i tyle :(

hmmm wolnosc wiesz mnie sie wydaje, ze malzenstwo nie odbiera wolnosci raczej daje cos wiecej czego jako wolny czlowiek nigdy nie odczujesz...mianowicie..MILOSC; ZROZUMIENIE; TROSKE; POCZUCIE BEZPIECZENSTWA tego nie masz bedac WOLNA czyli niezamezna nikt nie dazy Cie szczerym uczuciem, troska, miloscia, nie chcialabys tego zaznac w zyciu?